Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KaliMerhaba

zgrw

Öne çıkan mesajlar

güzel bir programa benziyor :) şarkısıda baya hoşuma gitti :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben ırkçı fln değilim ama nedir bu son dönemdeki yunan-türk dostluk kasışları? zaten birbirlerini de anlamıyolar programda zor dolduruyolar süreyi[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte süre gelen düşmanlığı bitirmek amaç :) bence iyi oluyor , hem programda hoşuma gitti benim :) şarkılı neşeli falan :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

My Big Fat Greek Wedding diye bi film vardı, orada görmüştüm Yunanlar'ın geleneklerini, yaşam tarzlarını. Tabi orada karikatürize edildiği için haliyle abartlıyordu. Türkler'e ne kadar benzediklerini o filmde bir kez daha gördüm.

Bence böyle programlar yapılması hoş çünkü bu iki millet birbirine ne kadar uzak görünse de çok ama çok yakın.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla açıkçası ben programı sevmedim
İlk bölümünü izlemiştim
Böyle birbirlerini anlamıyorlar
Ha sen onu mu dedin ! Bunun Türkçesi neydi?? dur bak ingilizcesi şuydu gibi bir çok replik vardı. Bayağı da sıkıldım açıkçası. Bir Batı Trakyalı olarak şunu söylemeliyim ki Her iki millette de karşı tarafı sevenler ve sevmeyenler var. Ama temel nokta cidden Yunanlılar ile Türkler birçok konuda birbirlerine çook benziyorlar ama onlar bizim yanımıza yaklaşamazlar bence.[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...