Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Arkadaşlar ben uzuuun süre sonra cm 03-04 yükledim..ama sezona başlıycam tam 'continue' diyorum windowsa dönüyor... tek çözüm format mı?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Leath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sorunun cevabini bilmiyorum fakat,paticikte basini alip giden "toolbar masaustunun tepesine cikti,nasil duzeltebilirim?cevap : format" sevdasini anlayabilmis degilim henuz :p. normalde orada continue dediginde grafiksel birseyler mi yapiyor?eger oyle ise en son driverleri veya oldukca eski olan driverleri yuklediginden dolayi olabilir.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions."
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 büyük ihtimalle virüs bulaşmıştır.
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Virüs bulaşmış bilgisayarına bi tarat, geçer büyük ihtimalle[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Öne çıkan mesajlar