by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 arkadaslar üzerimde 700 k para var in hostes e gittim creat a clan dedim clan ismini yazdım ok dedim 500000 falan yazdı onada ok dedim fakat bir yazı cıktı please come back later diye ne demek o yardımcı olur musunuz:([signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 45 clan: Dragonlance ırk: Allah'a şükür insanız.... mp: paper oldugum için öküz gibi vuruyorum:D server: Ares np: 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 server ın 1 den acabılıyorsun birde bazen clan kurmayı kapatıyorlar daha sonra denemen gerekıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ok sagol cok tesekkür ederim sonra yine yeni bir konuyla karsınıza cıkacagım merak etmeyin[signature][hline]nick: by_hacker_warwas lvl : 45 clan: ırk: Allah'a şükür insanız.... mp: paper oldugum için öküz gibi vuruyorum:D server: Ares np: 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar