BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 lan yeni gelmişsin foruma eziq eziq konuşma bu forum da kimse kimseye küfür edemez tmmı biraz bilgilen öle gel üstelik topici konudan konuya deiştirende ben deilim forumu biraz incelesen de kuralları okusan diyorum he( yetkili arkadaşlar konuyu daha da açmadan kitlerseniz sevinirim) :rock: :rock: :rock:[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaLLeN_PaLaDiN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya sen daha konuşuonmu başlıcam çarkına haaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 daha cvp vermiyorum yetkili gelindce kitler zaten[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FaLLeN_PaLaDiN Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 iyi kitlesinler napiim yaaa ama bana şu resim spoilerini yapmayı ögretsen yeterdi kusra bakma ama başlatan sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar