SuicidaL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Pazar alanı... [Bu mesaj KaKsi tarafından 17 Eylül 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Baddal laflarına dikkat et ![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 :D[signature][hline]Job:Kasar Post Send : 8xx Server : Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ya baba daha ne diyim ya herkes böle yapıyo çıldırıcam artık ben de diyimmi o zaman aa bi tane ss bölümüne ss koydum ss bölmüne lütfen pazar alanına bişey koydum pazar alanına lütfen garbage da bi şey açtım garbage a ültfen böle olmaz salak için üzgünüm ama sizde biraz düzene girin baloncuklu arkadaşlar(gerçi balon olmayanlardan bi kaç kişi de yapıyo ama neyse)[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bende karşıyım sürekli topic açan insanlara (topic açan derken pazar alanı varken topic acanlara) ama salak demen seni haksız yere düşürür... Hadi bye.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Gothic_Angel, 17 Eylül 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Bende karşıyım sürekli topic açan insanlara (topic açan derken pazar alanı varken topic acanlara) ama salak demen seni haksız yere düşürür... Hadi bye. yok ya bi aranlık kızdım ama harbi yapmayın arkadaşlar forumm kirliliğine sebeb açıyosunuz :D[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Bunlar yanlışlıkla açmıyor ki.. Yanlışlıkla açtım edası veriyorlar..Millette safda yicek işte..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Jabba, 17 Eylül 2005 16:22 tarihinde demiş ki: Bunlar yanlışlıkla açmıyor ki.. Yanlışlıkla açtım edası veriyorlar..Millette safda yicek işte.. +1 :yapma: :yapma:[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar