Levent Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Kisa bir sure once Small House yapimi icin gerekli yetenege ulastıgımı bildirmistim ama hammadde konusunda sıkıntım vardı ama artık o sıkıntıyıda asmıs bulunmaktayım ve Small House satislarima nihayet basliyorum .. Ayrıca alıcagınız her Small House icin Mobilya listesinden seciceginiz herhangi bir mobilya yanında hediye olarak verilicektir.. Onun dısında istiyceginiz her mobilya veya bitki icin 500cr talep edilir. ----------------------------- Fiyatlar Small House : 12k ----------------------------- Not : Yasadiginiz gezenege uygun butun Small House lar tarafımdan uretiler. Small House isteyenlerin 99038139 nolu ICQ dan burdan veya oyun icinde /tell Enaxa seklinde ulasmalari uygun olucaktır ( Siparis takibi acısından Icq tercihimdir ). [hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' [Bu mesaj Levent tarafından 18 July 2003 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Small House fiyatı 10k ya indirilmiştir.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 10 gun sonra oradayim muhtemelen konustugumuz uzere medium olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Su anda medium yapamiyorum ama bu sabaha karsi en gec yarin ogleden sonra basliycam Medium yapmaya satıs fiyati muhtelemelen server normlarinda 40k olucaktır , tabi o zamana kadar duserse fiyat bildiririm . Not : ilk mesajımda furniture lar icin 500cr talep ettigimi yazmmıstım o artik degistirildi zaten yapabildigim cok 7-8 cesit esya var onlarda bedavaya verilicektir sizlere. [hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Novice Architect ' [Bu mesaj Levent tarafından 21 July 2003 12:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar