Biander Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 arkadaslar options bolumundeki disable hardware mouse seceği bende aktif cıkmadığı için kaldıramıyorum sebeb ne olabilir. seceneği kaldıramayınca ozellikle sehir içi oyun oynamak bir azap oluyor. iki gundur topladığım madenleri enaxaya vericem bi turlu veremedim bu yuzden. mouse okadar kasıyoki surukle bırak yapamıyorum trade işlemlerinde config p4 1600 256 rd ram geforce 2 optik mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KennyCharedtes Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ekran kartından muhtemelen.[hline]Ein Folk Ein Reich Ein Führer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 alt tusuna bas belki konum degistirir.ayrica oyunda cok bug var bazen can sikici oluyor bende dunden beri inventroydaki bazi malzemeleri kullanamiyom ulasim izniniz yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar