NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yaw bu cardinalden yesil bi tas cikti adi cardinal bilmem ne?? biri bana biseler soledi ama inanasim gelmedi...nedir bu bilen solesin bi zahmet!![signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 abi o sanırım belluaydı orda bi quest için lazım.quest dandik bu arada. iyi bi ödülü yok. satarsan 8 coin eder. at bi kenara dursunlar. tabi inne atamıyosun o da var[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 saolasin 8 coin edio onu biliyodum..biri dedi yok rezz olumus yuzde 2 gidiomus sadece...satarsan 100-200 milyon eder dedi...alla alla dedim bu benle kafa buluyo heralde dedim ama baya ciddiydi...saol bilgi icin...bide bi gorev var akrep zehri istio odul 6,000,000 coin yazio...yaptim sadece 600 verdi...bilmiyom nie belki de lvl 25 falan gorevi olmasindandir ..nese oyuna devam edim bari..[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ooo iyi fanteziler var senin arkadaşlarda. mesela bi lokma o taştan al üstüne bide pot iç 2600 buff veriyo :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NumeroUno33 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 :D walla yaa...o diil canm sıkıldı az once bi virus buldu bilgisayar...nese kendi kendine silmis...yaw oyuna da giremedim..karakteri secemezsin dedi yaw..ii walla neyi secek?? :PP[signature][hline]KO yedin bitirdin beni..sigarayi bile birakcam nerdeyse sayende.. CARPE DIEM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bide pıncır poison var onu yeni çıkartanGM'ler heralde mustafa sandalın reklamını fln seyretmişler_?:)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balonluuye Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 git 2 saat pıncır topla :D 600 coins versin ekmek parası olarak :D[signature][hline] Beramus Lvl 63 Paladin Holy Water Of Temlple // Buyying ! En Fazla 2 Gb Veririm 5XXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar