Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sagopa Albumleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sagopanın butun albumlerini almak istiyorum eski yeni bana isimlerini yazarmısınız şimdiden thx.[signature][hline]Kimler Geldi Kimler Geçti!
Mesaj tarihi:
Pesimist 1

Pesimist 2

Pesimist 3

Pesimist 4 ise bu yıl çıkıcak zanledersem...[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
pesimist ler undergrounddur piyasada bulmassın git

bir pesimistin gözyaşalrı adlı albümü al 2 cd el yazısı ile yazılmış şarkı sözleri ve poster veriyor.[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
www.dilebenden.org/temp/sagorex.htm elimde 4 5 tane daha şarkısı var onları eklemedim listeye 160 küsür..[signature][hline]biz doğarken dargındık..?
Mesaj tarihi:
said:
Gothic_Angel, 17 Eylül 2005 01:53 tarihinde demiş ki:
rap'e kafam..........

Benim de sana kafam..........[signature][hline]-Pessimist Style-
Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE
Mesaj tarihi:
said:
rap'e kafam..........

Zırt pırt "zevkler ve renkler tartışılmaz" diyen arkadaşın bi dengesizliğiyle daha karşı karşıyayız. Hakaret etmeyi görecelikle bağdaştıran ezik = Gothic_Angel
Mesaj tarihi:
said:
Pessimist, 17 Eylül 2005 11:38 tarihinde demiş ki:
said:
rap'e kafam..........

Benim de sana kafam..........

tamam b@b th3 k3nk piliS Vurm@ n00ß[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Blizzard1905, 17 Eylül 2005 01:52 tarihinde demiş ki:
Bide keşke download linklerini verseydiniz tam olurdu =)

ehuhehe aynen[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
said:
Helcaraxe, 17 Eylül 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
Madem seviyorsunuz gidin albumlerini alın, siz albumleri alinki turkce rap gelişsin daha guzel işler olsun..

aynen katılıyorum. sagonun bandrollu olmayan sadece net üzerinden yayınlanan parçalarını yollayabilirim orjinal albümleri muzikbazaar.com dan satın alabilirsiniz..[signature][hline]biz doğarken dargındık..?
  • Yeni Oluştur...