kam3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Arkadaşlar sagopanın butun albumlerini almak istiyorum eski yeni bana isimlerini yazarmısınız şimdiden thx.[signature][hline]Kimler Geldi Kimler Geçti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Pesimist 1 Pesimist 2 Pesimist 3 Pesimist 4 ise bu yıl çıkıcak zanledersem...[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 pesimist ler undergrounddur piyasada bulmassın git bir pesimistin gözyaşalrı adlı albümü al 2 cd el yazısı ile yazılmış şarkı sözleri ve poster veriyor.[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 liste rexade de olacaktı..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 www.dilebenden.org/temp/sagorex.htm elimde 4 5 tane daha şarkısı var onları eklemedim listeye 160 küsür..[signature][hline]biz doğarken dargındık..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Sagopa'nın albumleri Silahsiz Kuvvet-Sözlerim Silahım Silahsız Kuvvet-İhtiyar heyeti Sagopa Kajmer-Sagopa Kajmer Sagopa Kajmer-Bir pessimistin gözyaşları Sagopa Kajmer-Romantizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blizzard1905 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bide keşke download linklerini verseydiniz tam olurdu =)[signature][hline]Ultima Hakkında Bulabileceğiniz Her Şey: www.ultima.org.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 rap'e kafam..........[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Gothic_Angel, 17 Eylül 2005 01:53 tarihinde demiş ki: rap'e kafam.......... Benim de sana kafam..........[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Gothic_Angel, 17 Eylül 2005 01:53 tarihinde demiş ki: rap'e kafam.......... Zırt pırt "zevkler ve renkler tartışılmaz" diyen arkadaşın bi dengesizliğiyle daha karşı karşıyayız. Hakaret etmeyi görecelikle bağdaştıran ezik = Gothic_Angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Pessimist, 17 Eylül 2005 11:38 tarihinde demiş ki: said: Gothic_Angel, 17 Eylül 2005 01:53 tarihinde demiş ki: rap'e kafam.......... Benim de sana kafam.......... tamam b@b th3 k3nk piliS Vurm@ n00ß[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 "Metallica yivranç çünkü ben brutal brutal şeyler seviorm. Zevkler ve renkler.." Yazık.. Sen var olma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 puahaha olm siz geyiqten anlamıyonuz ne diyim ya.........[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Blizzard1905, 17 Eylül 2005 01:52 tarihinde demiş ki: Bide keşke download linklerini verseydiniz tam olurdu =) ehuhehe aynen[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Madem seviyorsunuz gidin albumlerini alın, siz albumleri alinki turkce rap gelişsin daha guzel işler olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexade Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Helcaraxe, 17 Eylül 2005 13:06 tarihinde demiş ki: Madem seviyorsunuz gidin albumlerini alın, siz albumleri alinki turkce rap gelişsin daha guzel işler olsun.. aynen katılıyorum. sagonun bandrollu olmayan sadece net üzerinden yayınlanan parçalarını yollayabilirim orjinal albümleri muzikbazaar.com dan satın alabilirsiniz..[signature][hline]biz doğarken dargındık..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar