Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adsl Kota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet yetiyor.

ama download'a abandığın zaman fatura kol gibi geliyor dikkat etmelisin.

eğer dw yapmayacaksan kullanışlı.[signature][hline]
Hö ?

Mesaj tarihi:
ya bu arada netten faturamıza bakıcagımız yer yokmu ya
bi fatura.telekom.gov.tr

yı buldum ama orasıda acılmıyor

bana fatura gelmıyorda oldu baya gercı kota lı degılım sınırsız ama 2 aylık bırden gecırmesınler sonra babama laf anlat :)[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 16 Eylül 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
ya bu kotalı dsl kullanışlımı?hiç download yapmadığınız taktirde yetiyormu?multiplayer oyunlar falan mesela kotayı dolduruyormu çabuk?

eger hiç bişi download etmezsen nerdeyse hiç bişi yazmıo...yani senin maximum 2 gb 900 mb lık download hakkın var[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
yani tabe 256 kullanırsan..512 kullanırsan 5 gb kotan var..sonrasını bilmiom[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Mesaj tarihi:
Kotalı aslında tamamen saçmalık ya, nerde görülmüş kotalı geniş-bant bağlantı verildiği (Avustralya gibi Dünya merkezine uzak adalar dışında). Şu Avrupa Birliği gelse de kurtarsa milleti.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Mesaj tarihi:
Silphatos ezme lütfen bazilarımız kotali kullanıyor olabilir (ehe) rahat rahat kullanıyorum aslinda oyun oynuyorum, sadece surekli dl yapamıyorum, bence kota kullanmasını bilen için ve dl yapmayı düşünmeyenler için ideal[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
Mesaj tarihi:
Bencede kotalı seçeneğin olması güzel çünkü bazı insanlar var sadece gece ve sadece iş amaçlı giriyorlar...adam 29 ytl yerine neden 40 ytl versin ki?Ben olsam bende vermem :)[signature][hline]Ultima Hakkında Bulabileceğiniz Her Şey:
www.ultima.org.tr.tc
Mesaj tarihi:
Aramızda kalsın ben de bu ay başından beri kotalı kullanıyorum :), şimdiden 2,348 GB olmuş. Geçmiş aylar hep 16, 21, 14 GB falan. Sonumu hayır etsin Allah.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
  • Yeni Oluştur...