Xaero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Şiddetle önerebileceğim bi firewall. Bana göre en büyük avantajı, ayrıca hiç bir ek ayara ihtiyaç duymadan dahi mükemmel koruma sağlayabilmesi. Kerio Personal Firewall kişisel bilgisayarlar açısından bakıldığında hem sisteme fazlaca yük bindirmemesi hemde otomatik bloklamaları ile aylardır başıma hiç sorun açmamış tek program dıyebilrim. Denediğim hiç bir AV yazılımı ile çakışma yada sorun yaşatmaması da artı bir özelliği. Ayrıca Eski Doğu bloku ülkelerinin hack ve savunma konusunda ne kadar üstün oldukları su götürmez bir gerçek önümüzde KAV gerçeği varken, Çek'lere ait olan Kerio da firewallar arasında haklı bir üne sahip. Bu nedenle denenmesinde yarar olan bir program bence.Download[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]Gym-WorldXÆ®ø Down BloG[Bu mesaj Xaero tarafından 15 Eylül 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Hee bu arada program sitesine girerseniz Mcafee tarafından desteklenmekte. http://www.kerio.com/[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 arabirimi çok yavaş, sürekli göçer gibi oluyor. onun dışında çok fazla şeye alert veriyor. fakat hijackingi tanıması ve google reklamlarını kapaması artılarından.[signature][hline]17 Eylül Cumartesi Paticik TİŞÖRT buluşması oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bende çok hızlı çalışıyor valla arabirim Sailor. Sanırım sende bir sorun olabilir.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Zonealarm yeterli bence herkese.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kaynak kullanımı nası benim makina 3 yıllık[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kerio 3.0 kullanıyorum zone alarm yeterli bir firewall fakat kişiselleştirilmiş dğeil yani belli ayarlar üzerine oynanan firewallu kullanıyorsun bir bakıma ben tamamen izole ettim makineyi yani sadece benim istediğim portlar açık ince ayar yapma imkanı sağlıyor kerio firewall o açıdan güzel ama ben uğraşmayacağım kendisi ayarlasın optimum ayarları diyorsanız zone alarm güzeldir[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bellek kullanımı nasıl? Ben uzun zamandır sygate personal pro kullanıyorum, 10-12mb civarı bellek yiyor. Herkese tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bende tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 beleş mi kerio?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 normal çekiosun 15 gün deneme mi ne vardı bitince web filter özelliği kalkıyor sadece onun dışınjda güvenlik eksiğin gene olmuyor 2 yıldır heralde kullanıyorumdur en azından. çok memnum arabirimin yavaş açılması zamanla oluyor çok fazla programı ekleyince çökmüyor çökse bile hemen kendisi açılıyor system managerdan kontrol ederseniz görebiliosunuz açıldığını her programa istediğiniz gibi ayar verionuz çok fazla alarm verir ilk başta 1-2 gün içinde çoğu programa gerekli izinleri verdikten sonraysa hiç canınızı sıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar