Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kerio Personal Firewall 4.2.0

Xaero

Öne çıkan mesajlar

Şiddetle önerebileceğim bi firewall. Bana göre en büyük avantajı, ayrıca hiç bir ek ayara ihtiyaç duymadan dahi mükemmel koruma sağlayabilmesi. Kerio Personal Firewall kişisel bilgisayarlar açısından bakıldığında hem sisteme fazlaca yük bindirmemesi hemde otomatik bloklamaları ile aylardır başıma hiç sorun açmamış tek program dıyebilrim. Denediğim hiç bir AV yazılımı ile çakışma yada sorun yaşatmaması da artı bir özelliği. Ayrıca Eski Doğu bloku ülkelerinin hack ve savunma konusunda ne kadar üstün oldukları su götürmez bir gerçek önümüzde KAV gerçeği varken, Çek'lere ait olan Kerio da firewallar arasında haklı bir üne sahip. Bu nedenle denenmesinde yarar olan bir program bence.

Download[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
XÆ®ø Down BloG

[Bu mesaj Xaero tarafından 15 Eylül 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kerio 3.0 kullanıyorum

zone alarm yeterli bir firewall
fakat kişiselleştirilmiş dğeil
yani belli ayarlar üzerine oynanan firewallu kullanıyorsun bir bakıma

ben tamamen izole ettim makineyi
yani sadece benim istediğim portlar açık
ince ayar yapma imkanı sağlıyor kerio firewall o açıdan güzel

ama ben uğraşmayacağım kendisi ayarlasın optimum ayarları diyorsanız zone alarm güzeldir[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

normal çekiosun 15 gün deneme mi ne vardı bitince web filter özelliği kalkıyor sadece onun dışınjda güvenlik eksiğin gene olmuyor

2 yıldır heralde kullanıyorumdur en azından. çok memnum arabirimin yavaş açılması zamanla oluyor çok fazla programı ekleyince

çökmüyor çökse bile hemen kendisi açılıyor system managerdan kontrol ederseniz görebiliosunuz açıldığını

her programa istediğiniz gibi ayar verionuz

çok fazla alarm verir ilk başta 1-2 gün içinde çoğu programa gerekli izinleri verdikten sonraysa hiç canınızı sıkmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...