Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TRT 2 de TOBB

fede

Öne çıkan mesajlar

pazar günü saat 14:30 da başlıcak olan iktisat adlı programa zorla davet edildik TOBB öğrencisi olarak.

Canlı yayınlanacak programa Abdüllatif Şener (Başbakan Yrd.) gelecek ve öğrencilerin sorularını yanıtlayacak.

Paticik adına sormamı istediğiniz bişey var mı ?[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
program geçmiş olsada enflasyonun nereye gittiğini merak ediyorum? doğrusu gerçek enflasyon bu kadar iyi olmamalı kesinlikle. gizli veya bastırılmış bir enflasyon görünüyor şuan.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş mesajı 16 Eylül'de gönderilmiş program pazar günü demiş. Bu durumda geçmemiş oluyor.

Benim adıma şunu sorarsan sevinirim: Cumhurbaşkanlığı seçimleri yakın. Meclisteki yüksek gücünüz sayesinde Cumhurbaşkanı'nı sizin partinizin seçeceğide aşikar. O koltuğa oturacak kişi hakkında sizin bir fikriniz, bir isteğiniz var mı?[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

tobb un bunca parayı nerden buşduğunu benim için sorarmısın :) yada direk bizim okulun yönetim kuruluna bi maille açıklasınlar :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...