gRim_Adr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 almak isteyen varsa [email protected] adresine mail atarlarsa sevinirim KE yüzünden satıorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Walla buraya böle topic açanların akıllarından şüphenlenmeye başlıom günde 10kişi açıo cvp : [spo1=Pazar Alanı]http://forum.paticik.com/view.php?id=143476[/spo][signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gRim_Adr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bizde senin aklından şüpelenioruz battı mı şimdi sana burda form açmam görülcek bi yere açmak istedim hepsi bu herkeze aynı şeyi yazmak zorunda diilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sen OM deki msg i bi cvplasan abijiM?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Sende o kafanın içindekini ( warsa tabi) çalıştırıp gidip pazar alanı yazan yere msj yazarsın nooß !!! :hrr:[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gRim_Adr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sana ne amaçla pazar alanına yazmadı mı söledim kafan almadı sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bende sana bitakım kurallar oldunu hatırlatmaya çalıştım ama snnki kaldırma herhal?[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gRim_Adr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 formu boş yere yazılar la doldurma işin yoksa kes sesini her formada atlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sen kes lan sesini dünkü ezik ! sanane istersem post kasarım istersem kasmam senin gibi mallık yapmıom hiç olmazsa .(nokta)[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya beyler sakin ya PM yoluyla sürtüşün...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gRim_Adr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dayımısın olm sen kötü kelimeler sarf etmek işstemiorum sana karşı.belli kurallar benim bilmediğim ama senin bana öğretmeye çalıştığın demekki sende fazla bilmiosun küür edilmiyceni öğrenememişsin daha.Alan yetkili gibi dayılanma millete msj şikayet edersin olur biter dallama dallama hareketler yapma gerek yok.noktayı al eve götür lazımolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Buraya Boyle Topicler Acmak Yasak Bak Üstte Kurallar Var Arama Butonu var Pazar ALANI diye bişi var ne işe yarıyo hic merak etmezmisiniz bi kerede su forumu ticari amac icin kullanmasanız diyorum.Millet Görsun charı alsında banane adamın forumundan demeyiniz lutfen. Bu arada charın fiyatı cok tuzlu Gothic Angel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ulan halaa aynı meselemı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 @gRim_Adr : Burası senin evin değil kuralları sen değil forum modları koyar ve sen hata yaptın adamda uyarmış halada üste çıkmaya çalışıyorsun..Anlamak çok mu zor bunu, hayır yani kapasite gerektiren birşey değil bu.. Kendinizi akıllı sanmayın beyler buraya yazimde gözüksün ay bilmiyordum falan gibi anlama özürlümüsünüz yazmayın diyorlar işte.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Jabba sen de bişeyi anlamıyosun ha! Adam dikkat çeksin diye buraya koymuş anlayışlı ol biraz:-P Buradan pazar alanını kullanan arkadaşlara da mal demeden edemiycem. Gelip buraya yazsanıza dikkat çeker hem :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki: beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı? [Bu mesaj Eternalus tarafından 17 Eylül 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 :D[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yaw millet bu kdr mı_?GAY olmak isityo pazar alanını kullanmayan GAY oluyomuş yakında nickini yanında GAY BİATCHES yazcek....sadasdsaads:)[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 La grim ben power_turk kanka Buraya yazma YUkarıdaki pazar alananaı yaz.Tartışmaya değmez.Atkadş beyki görmemiştir dikkat etmemiştir kızmayalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 pff[signature][hline]K.Mltn bir de banlamasalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 coinsemi satıyosun attackmı defansmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar