Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cypher da LvL 58,63 Wariror Satıorum


gRim_Adr

Öne çıkan mesajlar

dayımısın olm sen kötü kelimeler sarf etmek işstemiorum sana karşı.belli kurallar benim bilmediğim ama senin bana öğretmeye çalıştığın demekki sende fazla bilmiosun küür edilmiyceni öğrenememişsin daha.Alan yetkili gibi dayılanma millete msj şikayet edersin olur biter dallama dallama hareketler yapma gerek yok.noktayı al eve götür lazımolu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buraya Boyle Topicler Acmak Yasak Bak Üstte Kurallar Var Arama Butonu var Pazar ALANI diye bişi var ne işe yarıyo hic merak etmezmisiniz bi kerede su forumu ticari amac icin kullanmasanız diyorum.Millet Görsun charı alsında banane adamın forumundan demeyiniz lutfen.
Bu arada charın fiyatı cok tuzlu Gothic Angel :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@gRim_Adr : Burası senin evin değil kuralları sen değil forum modları koyar ve sen hata yaptın adamda uyarmış halada üste çıkmaya çalışıyorsun..Anlamak çok mu zor bunu, hayır yani kapasite gerektiren birşey değil bu..

Kendinizi akıllı sanmayın beyler buraya yazimde gözüksün ay bilmiyordum falan gibi anlama özürlümüsünüz yazmayın diyorlar işte.[signature][hline]Jabba
ICQ:66198646

Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Jabba sen de bişeyi anlamıyosun ha! Adam dikkat çeksin diye buraya koymuş anlayışlı ol biraz:-P
Buradan pazar alanını kullanan arkadaşlara da mal demeden edemiycem. Gelip buraya yazsanıza dikkat çeker hem :D[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?


[Bu mesaj Eternalus tarafından 17 Eylül 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...