Thealon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 KE'ye geçilmeden 1 hafta önce felan 4-5 deneme yaptık her defasında (Error) alıyorduk.Dün kart ekstresi geldi adamlar 4 tane üyelik parası çekmişler karttan.Mesaj attım cevap yok. Ortada üyelik felanda yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 senin gibi 978 tane daha Kredikartzede var paranı geri alırsın biraz zaman alır . pay pal ile alım yap garantili[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warum Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 1 yildir oynuorum arkadasim yada biraz daha fazla..bu oyuna 1 kere gold premium parasi verdim..dahda vermeyi düsünmüorum..her türlü pislikin odlugu gm lerin kan emcii yarasa gibi hakkimizi gasp ettigi bi oyun icin bi dahada para maara vermem..bence sende bireysel tepkini koy ve bi daha parali bu serverdan bise alma..hak etmiolar cünkü..Ve gecmis olsun umarim cözersin sorununu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 oyunun iyice icine ettiler karıştırmadıkları yer kalmadı :D[signature][hline][sPeCiaL] eLLeşMe eVLaT BaBa YorGuN. ><(((·> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Teşekkür ederim ama adamlara 314234 kere msj attım cevap yok.Bu adi adamlar sadece premium veya gold üyelik sahibi insanların msjlarını cevaplıyorlar(Test ettim onayladım).Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Thealon, 16 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Teşekkür ederim ama adamlara 314234 kere msj attım cevap yok.Bu adi adamlar sadece premium veya gold üyelik sahibi insanların msjlarını cevaplıyorlar(Test ettim onayladım).Bu sorunu çözmemin bir yolu var mı? %100 cevap vermek zorundalar bunlar amerikalı, biraz zaman alır ama sana geri oderler,eger odemezlerse cok buyuk hukumlulukleri var onun altında ezilmeyi goze alamazlar msgların ulasmıstır 30 kere kontrol ederler 1hafta ile 3hafta arasında cevap akabindeki hafta icindede parnı alırsın!!! web sayfasında Forum modaretorler var phobos ve w00t onlarada pm at[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Anlıyorumda benim msj attığım baya oldu ve halen cevap gelmedi.Bu adamlara söylicek söz bulamıyorum valla ne diyeyim.Birazdan yine atıcam msj inşallah cevap gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Thealon, 16 Eylül 2005 00:40 tarihinde demiş ki: Anlıyorumda benim msj attığım baya oldu ve halen cevap gelmedi.Bu adamlara söylicek söz bulamıyorum valla ne diyeyim.Birazdan yine atıcam msj inşallah cevap gelir. web sayfasında Forum modaretorler var phobos ve w00t onlarada pm at[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 zor gelir dostum.. yatmadan buzdolabina bi bardak su birak tavsiyem.. sabah icersin... :D ke$ke paypall kullansaydin hep soluyoz.. gerci onda da chargeback yaptin die cat die account u banliyo.. ee knight online gm i bu oper her turlu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Ok şimdi onlarada atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matruska Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bankayla temasa geç. parayı geri alıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 omggg annem azıma sıçar bende denedim error dedi waLLa annem azıma sıçar[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 inş. düzelir peki kaç $ çekmiş karttan ?[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bende 2 kere üyelik isteminde bulundum ke gelmeden önce error verdi aynı hata sanırım. Ama bu ayki kart ödemesinde 1 tane bronze premium miktarı kadar çekilme yapılmış ( bu kartı sadece bu iş için kullanıyordum). Allahtan bronzdu yoksa gidecek paralar ortada üylik falanda yok !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hmn maiLinize bakın ve aktifLeştirip customere msj çekin haLLoLacaktır[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Sonuçta kredi kartıma ödeme gelmiş ben bu parayı bankaya yatırmak zorundayım nasıl hallolabilir ki ?? adamlar bana üyelik mi verecek yoksa hesabıma paramı yatıracaklar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bana iki mail geldi 2 kere denediğim için. Bir tanesini açtım ve benim hesap özelliklerim falan yazıyo şimdi aktifleştirmek demek bu maili reply edeyim mi yani ???? Şu anda reply edeiyorum ve sorundan da bahsediyorm bakalım nolacak ?? Bu arada premium accunt istemimi 20 ağustosta yapmışım 1 ay geçmiş inşallah bir terslik çıkarmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ben 4 deneme yaptım. 4x19.95 = 108 YTL İşin kötü tarafı kart HSBC.Adamlar bu parayı dolar olarak yatırcaksınız diyor bu ne saçmalıktır ya bankalarda sapıttı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: dontgo, 16 Eylül 2005 16:38 tarihinde demiş ki: Bana iki mail geldi 2 kere denediğim için. Bir tanesini açtım ve benim hesap özelliklerim falan yazıyo şimdi aktifleştirmek demek bu maili reply edeyim mi yani ???? Şu anda reply edeiyorum ve sorundan da bahsediyorm bakalım nolacak ?? Bu arada premium accunt istemimi 20 ağustosta yapmışım 1 ay geçmiş inşallah bir terslik çıkarmazlar. ordaki admine yada customere msj at üyeLik başvurum aktifLeştirin die[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bunları dava etsek ? amerikada tüketici hakları baya ustun tutuluyor ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Forumlardan admine msj attım ama daha cevap yok !!! Bakalım bi sonuç çıkıcakmı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 customere msj atmayı dene[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar