Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MTGO için tavsiyeler

Rock

Öne çıkan mesajlar

Daha önce pek kart bulunmadığı için online üyelik almıştım, ama kısa süre sonra gerekli şeylerin yeterli sayılacak miktarda kart getirmeye başlaması üzerine devam etmedim(sadece tek draftlık bir oyun oynadım). Fakat şimdi çevremdeki arkadaşlarımın pintileşmeye başlaması üzerine çevremde oyuncu kalmadı ve ben de online'a devam etmeye karar verdim. Fakat hiç deneyimim yok onlineda. Mesela nasıl deck kurmaya başlanılır, diğer oyuncularla nasıl trade yapılır vs... Bun konuda bana bilgi verebilecek deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum.[signature][hline]Sargas >> lvl46 Shaman >> Burning Legion
Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
Sosyal ağlarda paylaş

önce bi tane 60lık deck al yanındada bikaç tane ticket satın al tanesi 1 dolardan. yeni aldığın deckle oyna bi kaç gün o sırada o deckin daha iyi olması için hangi kartların gerektigini falan yavaş yavaş anlarsın ah keşke şundan 2 tane daha olsaydı yada şu adamdaki karttan olsaydı falan demeye başlarsın. o istediğin kartları bir yere not et. bir oyuncuyla trade açmak için chat kanalında nikine sag tıklayıp trade secenegine basıcaksın. sırf trade yapmak için olan kanallar var. orda genelde bu işin ticaretiyle uğraşan bi kaç adam olur onlar 1 ticketa 32 tane common, 1 ticketa 16 tane uncommon şeklinde her türlü kartı satarlar. bu adamlarda genelde onbinlerce kart oluyo ztn =). biriyle aç trade seç istediğin kartları kaç tane ticket istiyosa koy al sana mis gibi deck oldu =)[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Wicked Priests - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Geyik degil ama yanlış bilgi, dogrusu şöyle onun. Mesela Mirrodin setinin tüm kartlarına sahipsen redeem diye bir secenek var ona tıklayıp adres vs bilgileri verince accountundan o kartları siliyorlar ve evine gerceklerini yolluyorlar.[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için.
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
MagicTR.net
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...