cenin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Odtü devrim stadyumunda tarkan konseri veren zihniyet ap ayrı bir olay zaten ya neyse Ama nasıl bir trafik nasıl bir çöp bıraktıysa gelen çağu ciks insan birde gece gece bar dönüşü yüzlerce kınama yedik sevimsiz ve şstenmeyen bşr olay ya okulun içine ettiler[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tarkan büyük hata odtu icin :)[signature][hline]Nightwish Power | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 O degil de, konserden once sahneye cıkıp da kim soylediyse ya da soyleyemediyse kulak (burun bogaz) ve beyin saglıgıma verdigi zarardan dolayı tebrik ediyorum. Taa yemekhanenin ordan sesi cırtlak gibi geliyodu hanım evladımızın, icimde biriken butun o guzel duyguları da aktarayım dedim. O insan evladına da tavsiyem bi daha sarkı soylemesin, ASLA! [signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... [Bu mesaj Venator tarafından 17 Eylül 2005 02:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 hehe allahtan yoktum o civarda :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Aynı sayfada açılmışı vardı öeh plz.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar