DesPerado_4 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Beyler benim windows çöktü.Gerçi tam çöktümüm onuda bilmiorum bilgisayarı acınca şöle bi ekran gelio karşıma. windows başlamadı.Bunun nedeni en son yaptığınız yazılım veya donanım değişikliği olabilir. vs. şeyler yqzıyo ve güvenli mod,komut istemiyle güvenli mod ,en son yapılandırılmış en iyi ayarlarla başlasın gibi seçenekler geliyo bunlaradan hangisni seçersem seçeyim mavi bi ekran gelio ve BİR SORUN ALGILANDI VE BİLGİSAYARINIZIN ZARAR GÖRMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN WİNDOWS KAPATILDI.. UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME DİE Bİ HATA VERİO...Benim esas sorunum arakdaşlar windows xp cd si koyuyorum ve biostan cd yi seçiorum ilk boot menüsünde fakat cd yi boot etmior.Bilgisayarı açıp kapattığımda from boot cd: diyo hemen atlıyo ve gine windows başlamadı ekranına geçio kısacası boot etmio yani bunun bi kısa yolu varmıdır yada nasıl format atarım onu yapsam çözermiyim yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sanırım senin windows cokmus. eni iyi ve en temiz format yolu bi baslangıc disketi bulup onla format atman sonra windiwsu yuklemen. ayrıca hdd de zarar gormus olabilir o mavi ekran geliyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 başlangıç disketini nerden bulabilrim acaba.Ben şuan şirketteyim xp ve windows 98 kurulu ikitane makina var burda nasıl yapabilrim başlangıç dsketini hangi işletim sisteminden yapayım birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 win 98 ' de başlangıç disketini denetim masasından oluşturabilirsin. Eğer xp ise başlangıç disketine gerek yok.Cd den halledebilirsin.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 en son yapılandırılmış ile açmayı dene. açamazsa, güvenli kipte açıp sistem geri yükleme yap.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 işte neyi seçersem seçeyim açmıo windowsu mavi ekran gelior. xp için boot gerekmio dogruda xd yi boot etmio onu anlamadım biostan ayarlarınıda yaptım... ?[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yani benim sorunum xp yi boot etmio boot from cd: dio hemen atlıo secenekler çıkıo işte karrşıma güvenli mod zart zurt filan ecin dio ..Boot nasıl ettricem ben bu xp yi onu soruorum[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaşım sen bir donanım yüklerken win. dll dosyalarını değiştirmişsin bence tekrar win. yükle format atmana gerek yoq gibi[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 evet ekran kartını bide anakartı yükledim tekrardan ondan olmuş olabilir.İşte bende yüklemeye çalışıoyurm ama yükliyemiorum sorun orda Xp cd sinin boot etmio açılışta onu nasıl yapıcam diorum bios ayarlarını filanda yapıorum[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: DesPerado_4, 15 Eylül 2005 12:03 tarihinde demiş ki: Yani benim sorunum xp yi boot etmio boot from cd: dio hemen atlıo secenekler çıkıo işte karrşıma güvenli mod zart zurt filan ecin dio ..Boot nasıl ettricem ben bu xp yi onu soruorum dostum cd yi yazarken bootable yazmamışlardır... eğer bootable bi cd xp cd si yazdırırsan sorun hallolur[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 sağlam bi xp cd si bul birebir kopya olmazsa boot etmez[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar