Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Sorunu çok acil yardım lütfen..

DesPerado_4

Öne çıkan mesajlar

Beyler benim windows çöktü.Gerçi tam çöktümüm onuda bilmiorum bilgisayarı acınca şöle bi ekran gelio karşıma.
windows başlamadı.Bunun nedeni en son yaptığınız yazılım veya donanım değişikliği olabilir. vs. şeyler yqzıyo ve güvenli mod,komut istemiyle güvenli mod ,en son yapılandırılmış en iyi ayarlarla başlasın gibi seçenekler geliyo bunlaradan hangisni seçersem seçeyim mavi bi ekran gelio ve BİR SORUN ALGILANDI VE BİLGİSAYARINIZIN ZARAR GÖRMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN WİNDOWS KAPATILDI.. UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME DİE Bİ HATA VERİO...Benim esas sorunum arakdaşlar windows xp cd si koyuyorum ve biostan cd yi seçiorum ilk boot menüsünde fakat cd yi boot etmior.Bilgisayarı açıp kapattığımda from boot cd: diyo hemen atlıyo ve gine windows başlamadı ekranına geçio kısacası boot etmio yani bunun bi kısa yolu varmıdır yada nasıl format atarım onu yapsam çözermiyim yardım ederseniz sevinirim...[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!!

Sosyal ağlarda paylaş

evet ekran kartını bide anakartı yükledim tekrardan ondan olmuş olabilir.İşte bende yüklemeye çalışıoyurm ama yükliyemiorum sorun orda Xp cd sinin boot etmio açılışta onu nasıl yapıcam diorum bios ayarlarını filanda yapıorum[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DesPerado_4, 15 Eylül 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
Yani benim sorunum xp yi boot etmio boot from cd: dio hemen atlıo secenekler çıkıo işte karrşıma güvenli mod zart zurt filan ecin dio ..Boot nasıl ettricem ben bu xp yi onu soruorum

dostum cd yi yazarken bootable yazmamışlardır... eğer bootable bi cd xp cd si yazdırırsan sorun hallolur[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz!
- efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...