Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UPS kendini ne zaman şarj eder?

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

UPSnin kullanım kılavuzunda 90 günde bir 18 saat şarj edin diyo. ama ups ne durumda kendini şarj eder emin değilim. karışık bişey değil zaten. bi düğmesi bi ışığı var. düğmeye basınca ışık yanar bilgisayar çalışır şeklinde bişey benim ups. acaba düğme basılı ve bilgisayar kapalıyken mi yoksa düğmeye basmadan öylece bekletirken mi şarj eder bu kendini. teşekkürler :)[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

evet[signature][hline]Eternalus, 09 Eylül 2005 23:03 tarihinde burda demiş ki:
beyler söyleyeyim de madalyamı kaldırsınlar deyip de madalyalılara yardakçı diyenlere prim vermeyin. forumda yardakçılık nedir ya? forum yetkilisine yağ çeksem n'olur? bana para mı verir? beni evine mi alır? bana kaset mi yapar? beni şarkıcı yapıp pavyonlarda mı çalıştırır? istetsem bana varır mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...