Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divx'ten Altyaziyi cikarmak!???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
american wedding filmi var elimde ama kendisi finnish sub mis..filmi aciosun kendiliginden böyle bi alt yazi olayi var bunu ayirmanin mümkünati var mi gece gece ingilizce kasmak istemiyorum da :([signature][hline] ..ainu was here..
Mesaj tarihi:
yalniz ben anlamadim bu siteden bu programi download edemiyoruz sanirsam bisileri indir pluginin icine ac diyo 32kb onu yaptim ama program tipi bisi yok piyasada :([signature][hline] ..ainu was here..
Mesaj tarihi:
ama söyle bisey var programi yazan adam dengesiz read mel'leri falan paso inceledim ama hala bisi anlamadim nasi kullanicam bu aleti :([signature][hline] ..ainu was here..
Mesaj tarihi:
dostum filmin türkçe altyazısını indir ..bsplayerda altyazı ayarlarından altyazıya gel... orda altyzına background atabiliyorsun...
böylece yerleşik altyazının üstü kapanacak üstüne türkçe gelicek :P[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz!
- efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz
Mesaj tarihi:
finnish altyazi filme direk yapisik oldugu icin subtitle oldugunu bile anlamiyo bsplayer onun
subtitle properties'e girmiyo bunun yanisira load subtitle yapiyorum türkcesi icin load da yapmiyo..[signature][hline] ..ainu was here..
Mesaj tarihi:
su arkadasin yukarda dedigi program sitesindeki örnek resimlere bakilirsa yapiyo o isi ama nasi yapiyo anlamadim program kullanilmamaya elverisli resmen :)[signature][hline] ..ainu was here..
  • Yeni Oluştur...