Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 american wedding filmi var elimde ama kendisi finnish sub mis..filmi aciosun kendiliginden böyle bi alt yazi olayi var bunu ayirmanin mümkünati var mi gece gece ingilizce kasmak istemiyorum da :([signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 neden ayıracaksın anlamadım. türkce alt yazılımı olsun istiosun yoksa fil temiz alt yazısızmı olsun istiosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 türkce alt yazi koycam onun yerine koyamiom ondan istiom[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bildiğim kadarıyla altyazı filmin avi dosyası içinde gömülü ise bi yolu yok. Altyazı çıkarılamıyo.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gömmüs heralde allahsiz ya neyse ingilizce izliim urasana kadar filmi izlemis olcam zaten :D[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 böyle bir virtualdubmod plug-in'i var. İşine yarayabilir http://www.compression.ru/video/subtitles_removal/index_en.html[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yalniz ben anlamadim bu siteden bu programi download edemiyoruz sanirsam bisileri indir pluginin icine ac diyo 32kb onu yaptim ama program tipi bisi yok piyasada :([signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu bir plug-in, kullanmak için VirtualDubMod isimli video editer programını da indirmen gerek. nasıl kullanılacağı ile ilgili bir user's guide da var sitede[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tesekkur ederim..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ama söyle bisey var programi yazan adam dengesiz read mel'leri falan paso inceledim ama hala bisi anlamadim nasi kullanicam bu aleti :([signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dostum filmin türkçe altyazısını indir ..bsplayerda altyazı ayarlarından altyazıya gel... orda altyzına background atabiliyorsun... böylece yerleşik altyazının üstü kapanacak üstüne türkçe gelicek :P[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 finnish altyazi filme direk yapisik oldugu icin subtitle oldugunu bile anlamiyo bsplayer onun subtitle properties'e girmiyo bunun yanisira load subtitle yapiyorum türkcesi icin load da yapmiyo..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 su arkadasin yukarda dedigi program sitesindeki örnek resimlere bakilirsa yapiyo o isi ama nasi yapiyo anlamadim program kullanilmamaya elverisli resmen :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar