HalbadaR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 LG yazıcım var iki tane. biri aynı zamanda dvd. Ama kaçtır cd boşu boşuna yanıyor yazamıyorum hiçbirşey. Daha önceden yazıyordum. İkisinden de yazamıyorum artık. Ayrıca Nero Smart'ın da en son updateini yaptım. Simülasyon fln hep başarılı geçiyor ama yazdırma işlemi tam sona erecek bir türlü yazamıyor. Hata veriyor. Power cabrication mu ne öle bi hata veriyor ama tam hatırlamıyorum kelimeyi açıkçası. Yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 CD seçiyo dicem ama lg'ler cd seçmez bildiğim kadarıyla.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 lg el yapımı cdye bile yazar[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yavaş yazdırmayı deneyebilirsin benim eski lg 8x den yukarı yazmıyordu, bi de cd lens temizleme şeyleri var ama onlarda yazma için işe yarar mı bilemem. bunların dışında ömrü dolmuş da olabilir yazıcının. ayrıca başlığı "sakız çiğneyemiyoruum!" diyormuşçasına okudum kendimle gurur duyuyorum.[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Diamond kullandım şu ana kadar. Ayrıca lens temizleme cdm var bi tane onu da kullanmıştım yakın tarihte. Yavaş yazdırmayı deneyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bana oldu götürdüm garanti kapsamındaydı yenisini verdiler saçmalayabiliyor bazen kasadan cep telefonunu uzakta tut ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DifferentOne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bilgisayarında image oluşturacak kadar boş alan olmadıında da yapar bunu. yasar ama haybeye bi kontrol et derim alanını ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sürücü kızağıı çıkart içeri üfle uhauahuah ben öle yapardım işe yarardı[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar