SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Arkadaşlar ben firefoxu açtığımda şu şekilde buldum şimdi ben şunu anlamadım o alttaki kırmızı yazı ne?Beni rahatsız ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 o kırmızı yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Birisi biliyor mu nasıl fix edeceğimi??? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Firefox'unu sil tekrar kur problem var.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Peki ben silince profilimin ayarları gider mi?Yani eklentiler sık kullanılanlar (yer imleri) araç çubukları falan?? [Bu mesaj SadGamer tarafından 15 Eylül 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yedekleme olayı vardı bi yerlerde okumuştum bir araştır. Yedekle, yedeklemezsen silinir.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 favorilerini yedekliyebilirsin.export etme secenegi var..favorites manager kisminda. bir html dosyasi olarak export eder ,sonra tekrar kurdugunda import edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yaptım onu web sitesinde var ama o yazı durduüu yerde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 eklenti yedekleyemiyosun ben çok kastım zamanında ama onların kayıtlı olduğu yer cdocuments and settingte application datda olması lazım ama ordan anca bookmarklar falan yedekliyo eklentileri yedeklersin ama sadece eklenti listesinde kalır başka hiçbişey yapamazsın eklenti ayarlarını değiştirmek istersen göçer firefox. ama eklentiyi update edersen bu sorun ortadan kalkar tabi update etmek için yeni sürümünün olması lazım[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 pluginsi ve search plugin'i kopyaladım oldu eklentiler.(profili ayrı biyerden kopyalmak gerekiyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bende farklı bi problem wardı ama ben sildim kurdum yer imleri eklentiler vs duruyordu...[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Birisi biliyor mu nasıl fix edeceğimi??? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Firefox'unu sil tekrar kur problem var.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Peki ben silince profilimin ayarları gider mi?Yani eklentiler sık kullanılanlar (yer imleri) araç çubukları falan?? [Bu mesaj SadGamer tarafından 15 Eylül 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yedekleme olayı vardı bi yerlerde okumuştum bir araştır. Yedekle, yedeklemezsen silinir.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 favorilerini yedekliyebilirsin.export etme secenegi var..favorites manager kisminda. bir html dosyasi olarak export eder ,sonra tekrar kurdugunda import edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yaptım onu web sitesinde var ama o yazı durduüu yerde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 eklenti yedekleyemiyosun ben çok kastım zamanında ama onların kayıtlı olduğu yer cdocuments and settingte application datda olması lazım ama ordan anca bookmarklar falan yedekliyo eklentileri yedeklersin ama sadece eklenti listesinde kalır başka hiçbişey yapamazsın eklenti ayarlarını değiştirmek istersen göçer firefox. ama eklentiyi update edersen bu sorun ortadan kalkar tabi update etmek için yeni sürümünün olması lazım[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 pluginsi ve search plugin'i kopyaladım oldu eklentiler.(profili ayrı biyerden kopyalmak gerekiyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bende farklı bi problem wardı ama ben sildim kurdum yer imleri eklentiler vs duruyordu...[signature][hline]- bir saattir izliyorum sinirlerime hakim olamadim. bence programiniz cok bayagi, cok ucuz! - efendim biz programimizi herkes alabilsin diye ucuz yapiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar