Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 METAL NEDIR ? death metal : "sabah uyandim annemi dogradim, babami dogradim, bakkala gittim bakkali dogradim. Mutluyum huzurluyum... " doom metal : "sabah düsümde annemi dogradim, babami dogradim, bakkala gittim bakkali dogradim. bu yuzden bunalimdayim" gothic metal : "sabah uyandim ne göreyim annem dogranmis, babam dogranmis, bakkala gittim o da dogranmis bu yuzden süpheliyim karamsarim.." black metal : "sabah uyanamadim. hala uyuyorum umarim annem, babam, bakkal dogranmistir. bu yuzden zevk alirim " heavy metal : "sabah uyandim annemi babami bakkali kesmisler... Kimin umrunda ben Maiden dinleyip biramý icerim... uyku mu? salla annem mi? amaan, babam mi? hic sevmezdim. bakkal mi? dukkanini da soymuslarmi. " power metal : "uyanmaz olaydim, annemi dogramislar, babami dogramislar, tavernayi dagitmislar, bu yuzden kini kilici alip öc almaya gideyim... " grindcore : "beorghborghbeeeeorghorghoerherrbog boggrehoooorroooo. bu yuzden boooorghooogr " progressive metal : "sabah uyandim annem agliyo, babam aldatmis. bakkala gittim meger gercek babammis. aksam uyandim hepsi rüyaymýs, ama artik daha olgunum " hardcore : " artik uyanmaliyim! arkadaslarla birlikte ana ve baba kesmeye gitmeliyim! gecerken bakkala da ugrayip kanli bicagimla tehtid etmeliyim! " Power Metal : Eleman saraya beyaz bir atla ulaþýyor, ejderhadan kurtuluyor, prensesi kurtarýyor ve onunla büyülü ormanda bir aska basliyor. Thrash Metal : Eleman ejderhayla dövüsüyor, prensesi kurtariyor ve onu sikiyor. Heavy Metal : Eleman bir Harley'le geliyor, ejderhayi öldürüyor, bir kac bira iciyor ve prensesi sikiyor. Folk Metal : Eleman akordiyon, keman, fülüt ve daha bir cok farkli enstruman calan arkadaslariyla geliyor, ejderha dayanamayip uykuya daliyor sonra herkes ayriliyor prensesi almadan. Viking Metal : Eleman gemiyle ulasiyor, ejderhayi o kudretli baltasiyla öldürüyor, dersini yüzüp onu yiyor, prensese tecavüz edip onu öldürüyor, üzerindeki her seyi aliyor ve kaleyi yakip oradan gidiyor. Death Metal : Eleman ejderhayi öldürüyor, kadini sikip onu da öldürüyor ve mekani terkediyor. Black Metal : Gece vakti geliyor, ejderhayi öldürüp kalenin önünde kaziga geciriyor, kadini öldürmeden önce bir ayin yaparak kanini iciyor ve daha sonra onu da ejderhanin yanina koyuyor. Gore Metal : Ejderhayi öldürüyor, bagirsaklarini kalenin önüne dagitiyor, kadini sikip öldürüyor, ölüsünü tekrar sikiyor, bagirsaklarini yiyip ölüsünü tekrar sikiyor, sonra cesedi yakip son kez sikiyor. Doom Metal : Ejderhanin boyutlarini görüyor ve onu asla yenemeyecegini düsünmeye basliyor, sonra depresyona girip intihar ediyor. Ejderha adami yiyor üzerine de prensesi tatli niyetine yiyor. Bu hüzünlü hikayenin sonu. Progressive Metal : Bir gitarla gelip 26 dakika boyunca solo atiyor. Ejderha kendisini öldürüyor. Eleman prensesin odasina giriyor ve konservatuarin son senesinde ögrendigi tüm teknik ve tonlarla baska bir solo caliyor. Prenses gözleri heavy metalciyi arayarak uzaklasiyor. Glam Metal : Eleman kaleye geliyor, ejderha adamin kiligina gülüyor ve iceri girmesine izin veriyor. Adam prensesin makyaj malzemelerini caliyor ve kaleyi pembe renkle boyamaya calisiyor. Nu Metal : Eleman bir Honda Civic'le geliyor ve ejderhayla dövüsmeye kalkiyor ama yanarak ölüyor cünkü o moron bol kiyafetleri tutusuyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bir kismi vardi onceden, ilk bolumunu hatirlayamadim... Guzel[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Arkadaşım; hadi forward'ü copy-paste ediyorsun tamam, daha önce yayınlandı o da tamam. bari imla hatalarını düzelt..[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 enteresanmış hehe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben de 2 kere kadar görmüstüm daha önce....[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 açıldı[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 nu metal metal deil ki... en azından bence deil.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bence alakasız benzetmeler olmuş.. black metalci annem doğranmıştır babam doğranmıştır umarım, işte mutlu olruum zevk alırım nie desin ki, black metalcinin şeytanla anti-christ lık la ne alakası var peki burda. yok işte, alakasız! ahahah sinir yaptım :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ehue mortis iftira gibi geldi sana yukardaki laflar de mi :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 harbi ya! ben doomcunun kralıyım mesela gidip de annemi babamı doğrayıp depresyona girmiom, ha kız arkım beni terk etti o yüzden depresyondayım . o yakışır ama doomcuya. doomcu kendinden başkasına zarar vermez. :) öğrenin bunları! Mortis the Doomcu :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 pop: sabah sevincle kalktim. pembe kiyafetlerimi giyip sacimi 900 kere taradim. annemi babami opup bakkala gittim. bakkalin ciragina verdim. rep: sabah uyandim yanimda iki kiz var. ciktim komsuyla yattim. gittim bakkali vurdum, arkadaslarla uyusturucu cektik. aksam mankenle randevum var.[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cna Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 1A,2A,3A grubundaki atomlar.[signature][hline]jahnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yani bu tarz benzetmeler 2-3 tane ard arda yaparsan -iyi ihtimalle- adamı biraz gülümsetirler. ama bu kadar uzunu uzadıya olunca ne biliyim. sıktı. belki de sikti.. (son bölümle içindeki uygunsuz içeriğe de dikkat çekmiş oldum sanırım.) Ek: b serileri de metal miydi? yarı metal diye birşey var mıydı. ya da ben niye hala bunları merak ediyorum..[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 var yarı metaller,[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Gül geç. Üstü kapalı gorculara abaza denilmektedir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 elektron verme eğilimine sahip mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ALUCARD Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 çok fazla alakasız benzetmeler olmus bunların felsefesi bu diilki yani bunları bu hale getirenler azınlık gerzekler yazın çizme giyen gotikler mesela metal bu diildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 daha öncede okumustum işte benımkı Doom Metal : Ejderhanin boyutlarini görüyor ve onu asla yenemeyecegini düsünmeye basliyor, sonra depresyona girip intihar ediyor. Ejderha adami yiyor üzerine de prensesi tatli niyetine yiyor. Bu hüzünlü hikayenin sonu. hehehe[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 metali şöyle 50 tür gruba ayıranları hiç sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Bert, 16 Eylül 2005 19:33 tarihinde demiş ki: metali şöyle 50 tür gruba ayıranları hiç sevmem neden?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 metal insanın kendine yakı... *!çtort*[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 B grubu elementlerinin hepsi metaldir. Yari metallerde sadece metal-ametal gecis cizgisinin bitisigindeki elementlerdir ve A grubundadirlar.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 death metal : "sabah uyandim annemi dogradim, babami dogradim, bakkala gittim bakkali dogradim. Mutluyum huzurluyum... " gothic metal : "sabah uyandim ne göreyim annem dogranmis, babam dogranmis, bakkala gittim o da dogranmis bu yuzden süpheliyim karamsarim.." black metal : "sabah uyanamadim. hala uyuyorum umarim annem, babam, bakkal dogranmistir. bu yuzden zevk alirim " grindcore : "beorghborghbeeeeorghorghoerherrbog boggrehoooorroooo. bu yuzden boooorghooogr " aha işte bunlar >>> :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hım yarısı ekşisözlükten.. meraktan soruyorum , diğerlerini nerden buldun ? kendin falan mı yazdın yoksa :) güzelmi$ bu arada..[signature][hline]under construction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 metal,ametal bide soygaz vardır metal yenmez serttir. ametal hiç yenmez tel ve levha haline de gelmez soygaz gazdır uçar gider osurukta bi gazdır o da uçar gider --------------------------------------------------------------- walla ilk günden hemde lise 1 olupta derse başlarsan böle olur post kastısam affola:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar