Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yakın bir kız arkadaşımın msn'ine bi l33t gelmiş senin msn'ini hacklememi istediler bende hackliyorum demiş ve kız düşmüş msn'den. sonra girememiş haliyle. bana söyledi hotmail'den gizli soru ile yeni şifre verdim ve halloldu. Sonra iş yerime gittim.Ve tekrar şifreleri değişmiş. Şimdi sanırım arkadaşımın makinesinde keylogger var ve şifreyi yazdığında bu velet alıyor bunun şifrelerini. Peki yine gizli soru yöntemi ile şifresini değiştiriyorum. Şifreniz değişmiştir diyor. Ve aynı şifre ile mail'e girmek istediğimde girmiyor. şu uyarıyı veriyor. Sign in failed. You've tried to sign in too many times with an incorrect e-mail address or password, or someone else is trying to sign in to the account . * Sign in using another e-mail address * Reset your password Neden olur bu ? ne yapmam gerekli ? Ama gizli soru yöntemi ile şifre veriyorum kabul'de ediyor.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bi program ile dondurulmuş olabilir hesap. Donuk kalması için hackleyen kişinin hack programını acık tutması gerekli. Bunu da 24 saat yapması biraz zor yani bi kac gun ugrasır sonra bırakır herelde[signature][hline]| Me || M. Portnoy || Vic Firth || Tama | dark forter // god forgives. i do not! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya varya aynı sorun bende oldu bugun hacklenen maişlimi geri aldım çok fzla maile giriş denemesi yapıldıgı için girmityo artık ne yapıcam bilmiyom şifresini biliyom falan filan ama giremiyom yokmu ayardım edicek[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 musteri hizmetlerine mail atarsan 1-2 gun icinde yardımcı olurlar.. Ciddiyim hicbisiye benzemio.. herkesle ilgileniolar.. en azından benle ilgilenmislerdi.. kendi mailinden mail atarak yardım iste[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ya bunada bi anti-ocr yapsınlar 3.den sonra login olmaya çalışırsa msndede hotmaildede çıksın bu uyarı..[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 You've tried to sign in too many times with an incorrect e-mail address or password, or someone else is trying to sign in to the account brut force denenirse bu hatayı verir ;) 15 dk içinde düzelir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Yaklaşık 3-4 saattir bu şekilde giremiyorum.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 icecold atmıştır biri icecold defreeze gibi bişeyle rduymuştum bilen varsa vardır ben bişey yapamam mlsf =)[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Ayrıca olay brute force'a da benzemiyor. Bana göre bu arkadaşın bilgisayarına keylogger sokmuş bu l33t şahıs ve keylogger ile alıyor şifreleri.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 o zaman adam hala brut force ile uğraşıyor :) sıkılınca düzelir :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 icecold nedir ?[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 gizli soruyu falan değiştir o arkadaşın login olmasın o accounttan hiç bak bakalım yine alabiliyomu login olcaksa illa ekran klavyesi falan kullansın yada şöyle yapsın mesela şifre 123456 olsun 1234rte56 diye girsin sonra mouse ile sondan 3. 4. 5. harfleri silsin hackerında içinde patlsın ve pcye en kısa zamanda antivirüs firewall gibi şeyler kurun[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 icecold reloaded denen program ile yazdıgın e-mail'i dondurabiliyosun. ve dondurdugun e-mail senin soylediğin hatayı vererek acılmıyor. programı bi ara kullandım nefret ettiğim kişileri susturmak için. Daha sonra virüs programı virüs buldugu için engelledi ben de sildim. Yalnız bu programla mı yapmıs o adam bilemiycem. 3-4 saattir adamın programı acık tutuyor olması gerekiyor. Programı kapattıgında işlevini de kaybediyor.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | dark forter // god forgives... i do not! [Bu mesaj toggie tarafından 16 Eylül 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 icecold bi msn freezer senin deyiminle l33t benim deyimimle lamer programıdır.. bu program belirlenen mail adresine hayvani deecede login denemesi yapmakta ve hotmail de accountu hackerdan koruduğunu sanarak aynı zamanda accountun gerçek sahibndende korumaktadır.... dediğim gibi antibot bişey yapması lazım hotmailinde[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: fastreload, 16 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: gizli soruyu falan değiştir o arkadaşın login olmasın o accounttan hiç bak bakalım yine alabiliyomu login olcaksa illa ekran klavyesi falan kullansın yada şöyle yapsın mesela şifre 123456 olsun 1234rte56 diye girsin sonra mouse ile sondan 3. 4. 5. harfleri silsin hackerında içinde patlsın ve pcye en kısa zamanda antivirüs firewall gibi şeyler kurun Gizli sorunu değiştirmiştim zaten ilk başta ama yine aldı şifreyi. Şimdi bu bayan arkadaşımız ekran klavyesinden felan pek anlamaz :) iş yerinde kullanıyor sadece bilgisayarı ama yinede bir yaptırmaya çalışıyor olayı. Bulucaz bi çare bakalım.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Şifreyi tekrar değiştirdim bakalım gizli soru ile deniyorum olucak mı.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: fastreload, 16 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: gizli soruyu falan değiştir o arkadaşın login olmasın o accounttan hiç bak bakalım yine alabiliyomu login olcaksa illa ekran klavyesi falan kullansın yada şöyle yapsın mesela şifre 123456 olsun 1234rte56 diye girsin sonra mouse ile sondan 3. 4. 5. harfleri silsin hackerında içinde patlsın ve pcye en kısa zamanda antivirüs firewall gibi şeyler kurun hiçbi işe yaramaz boşuna kasma, klavyeden yaptığın herşey çıkıyo tabdan tut backspace e kadar, ne yaparsan yap en fazla 2 dakikada çözer ör: 123ytr[backs][backs][backs]456 gibi[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Çok denenen account sorunu birkaçgün accountla ilgilenmeyin sonra kendiliğinden normale dönüyor merak edilecek bir durum değil başıma geldi 3-4 gün sonra düzeldi normal bir şekilde girdim msn ve hotmaile, biri bazı şeyleri kurcalamış gibi gözüküyor :) Edit:Keylogger varsa olan bilgisayara bedava olarak ad-aware personel indirebilirsiniz.Bütün loggerları bulacaktır. [Bu mesaj Picci tarafından 16 Eylül 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: wildpervert, 16 Eylül 2005 21:50 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 16 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: gizli soruyu falan değiştir o arkadaşın login olmasın o accounttan hiç bak bakalım yine alabiliyomu login olcaksa illa ekran klavyesi falan kullansın yada şöyle yapsın mesela şifre 123456 olsun 1234rte56 diye girsin sonra mouse ile sondan 3. 4. 5. harfleri silsin hackerında içinde patlsın ve pcye en kısa zamanda antivirüs firewall gibi şeyler kurun hiçbi işe yaramaz boşuna kasma, klavyeden yaptığın herşey çıkıyo tabdan tut backspace e kadar, ne yaparsan yap en fazla 2 dakikada çözer ör: 123ytr[backs][backs][backs]456 gibi mouse ile demişim bak orda klavyeyi ellemiyor yani harfi seçip sağ tık>sil[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hım, onu görmemişim ama denemek lazım, ona bakarsan aç charmapi tek tek c/p yap aynı şey[signature][hline]Boo, are you happy now? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 mavi seninki halloldumu ben halledemedim[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Hayır olmamış. 1-2 gün sonra bakalım tekrar.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 tamam birbirimizi haberdar edelim[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mail adresine girebildim. Oldu.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bana da yapmıştı biri çok uyuz bir durum[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar