Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msn'e bağlanamamak

elvyn

Öne çıkan mesajlar

Beyler ben çözemedim bu problemi nolur ayrıntılı anlaın benimki türkçe ona göre anlatırsanı daha iyi olur ayarları nasıl default yapıcaz anlamadım zaten ben yeni indirdim bu en son sürümü zannımca ayarlar deafulttur alın buda hatanın resmi

[spo1=Hata][/spo][signature][hline]Arma imzasında demiş ki:
Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.

Sosyal ağlarda paylaş

Cevap veren yokmu?[signature][hline]Arma imzasında demiş ki:
Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Sosyal ağlarda paylaş

--------------------------------------------------------------------------------
Bende'de msni açıp maili açmıyor deli olacam..
--------------------------------------------------------------------------------
bu explorerden kaynaklanıyor makınende explorer varsa acar ama wındosw undan explorerı kaldırıp yerıne baska bı tarayıcı kullanıyorsan acmaz..explorer de sorunsuz calıstırıyor[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir.
Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Service Pack 2'deki Firewall'i kapat diyo iste..

Yav abi bende sp2 yokki 1var...
Üstelik bundaki firewall u kapayıp denememe rağmen yine aynı hatayı verdi...

Nolur yardım edin banaaaa :([signature][hline]Arma imzasında demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...