elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Invalid Ip diyor, her türlü firewall'u kapadım yine bağlanamadı. Msn 7,5. Ne yapıcam yardım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Bende'de msni açıp maili açmıyor deli olacam..[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Arkadaşlar acil yardımınız gerekiyor. Dün bağlanıyordum şimdi kıllık yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Tools -> Options -> Connection -> Advanced Settings kismini bi kontrol et..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Valla çok teşekkürler, çok çok sağol :)[signature][hline]hep aynı çalıyosun mike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hah tamam oldu [Bu mesaj elvyn tarafından 31 Ağustos 2005 17:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Deli olucam signing in diyor kalıyor öyle. Her bağlanırken de tekrar tekrar TCP Test yaptırmam gerekiyor. Nabıcam?[signature][hline]hop hop sultani top sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 hmms ayarlari default'a cekersen tekrar duzelir :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Anlamadığım hep IP hatalı diyor troubleshooting'de. Nabıcam? edit: Default'a çekmek düzeltecekse nerden çekçez?[signature][hline]hop hop sultani top sultani [Bu mesaj elvyn tarafından 03 Eylül 2005 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 dsfsd, internet bağlantını kontrol et diyor.[signature][hline]tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Onu da geçtim, daha msn açılmadan hata penceresi çıkıyor, xle konuşma başlatamadık şeklinde. Hatta bazen deliriyor flood şeklinde çıkarıyor o pencereleri. Yardım müthiş olur.[signature][hline]tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 format[signature][hline]KONT Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 ordaki IP kismina "localhost" yaz :) sende ne yaziyor suan?[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Zaten taze formatlı pc. IP kısmına birşey yazamıyosun, sadece IP'de bir sorun var diyor.[signature][hline]tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Socks kisminda "localhost" yaziyo mu peki?[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Herşey tam, troubleshootingde de sorun çıkmıyor. Ama hala signing in diyor kalıyor öyle.[signature][hline]tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 hmm ustadim valla pek bi yorum yapamiyorum, network'e falan mi baglisin herhangi? ev ici vs.[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Yok değilim :)[signature][hline]tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Msn web messenger'dan girdim artık.[signature][hline]tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Beyler ben çözemedim bu problemi nolur ayrıntılı anlaın benimki türkçe ona göre anlatırsanı daha iyi olur ayarları nasıl default yapıcaz anlamadım zaten ben yeni indirdim bu en son sürümü zannımca ayarlar deafulttur alın buda hatanın resmi [spo1=Hata][/spo][signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Cevap veren yokmu?[signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Service Pack 2'deki Firewall'i kapat diyo iste..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 -------------------------------------------------------------------------------- Bende'de msni açıp maili açmıyor deli olacam.. -------------------------------------------------------------------------------- bu explorerden kaynaklanıyor makınende explorer varsa acar ama wındosw undan explorerı kaldırıp yerıne baska bı tarayıcı kullanıyorsan acmaz..explorer de sorunsuz calıstırıyor[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 said: Service Pack 2'deki Firewall'i kapat diyo iste.. Yav abi bende sp2 yokki 1var... Üstelik bundaki firewall u kapayıp denememe rağmen yine aynı hatayı verdi... Nolur yardım edin banaaaa :([signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 msn.webmessenger.com Aynı sorun ama gitmiyor o. Ama Araçlar>Seçenekler>Bağlantı>Gelişmiş Seçeneklerden Test diyip bir daha deneyebilirsin.[signature][hline]tır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar