Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine sonbahar...

unac

Öne çıkan mesajlar

evet yine sonbahar.yine hüzün mevsimi geldi.sonbahar yagmurlarıda bastırdı.insanın tüm istediklerini elde etmiş bile olsa bu mevsimde yinede hüzünlü olur.bu mevsimin büyüsü bambaşkadır.heleki yalnızsan...yalnızım ulannnn yalnızzzzz...!!!aman beee bosver ne önemi var yalnız olmasamda hüzünlü olucaktım...çünkü sonbahardayız..sarı ve turuncu renkleri.dökülen yapraklar.offff yine sonbahar[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok güzel bi mevsim .. yağmur yağması bile güzel .. o soğuk havada,yağmurlu havada çay içerek dışarıyı seyretmek kadar güzel bişi yok ya ..
Ama bi kötülüğü var .. dışarıda pek fazla bişi yapamıoruz :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?''
Iyilik yap,iyilik bul ..
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle adam gibi bi sonbahar yaşamayalı baya bi oluyor.artık düzgün bi sonbahar yaşamak istiyorum.nedense o sıcak günlerden sonra hava hemen kış moduna giriyor ama ben hafif bi rüzgar esmesini,üşümeyi ama mont giymemeyi,uzun kollu üstlerle gezip yanıma ne olur ne olmaz diye hırka almayı özledim.burnumun kızarmasını da özledim.bide yerdeki dökülmüş yaprakların üstüne basınca çıkardıkları sesi de özledim.

yalnızım yada değilim hiç önemli değil ben sıcak çikolata içip dilimin yanmasını özledim.okulda üşüyünce kalorifere oturmayı özledim.

seviyorum ben bu mevsimi hemde çok[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

-yorum yapmadan önce tanı!-
Sosyal ağlarda paylaş

bugunde tam sonbahardı yani..yagmur yagdı sonraa güneş açtı hava tertemiz olduu ama birz ayaz vardı..sonra sıcaklastı...aksam ustu en sevdiğim andır zaten sonbaharlarda...[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam..
Sosyal ağlarda paylaş

İşte en sevdiğim romantik bir mevsim...
Aşk hormonlarının romantizm hormonlarıyla birleşip kaynaştığı zaman zaman içinizi titreten bir o kadarda sizi yavaşça kışa hazırlayan bir mevsim.
Hele sevgilinle dolaşınca..[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
Sosyal ağlarda paylaş

sonbaharın güzel olmasının nedeni içinde bulunduğunuz atmosferi güzelleştirmesi

ortaköyün en güzel olduğu dönem ekim-kasım aylarıdır

sahilde ağaçların altında yürümek, denizi izlemek, saatlerce hiçbirşey yapmadan oturmak

ve bunların hepsini haftaiçinde sabah saatlerinde yapmak

güzel oluyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...