unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet yine sonbahar.yine hüzün mevsimi geldi.sonbahar yagmurlarıda bastırdı.insanın tüm istediklerini elde etmiş bile olsa bu mevsimde yinede hüzünlü olur.bu mevsimin büyüsü bambaşkadır.heleki yalnızsan...yalnızım ulannnn yalnızzzzz...!!!aman beee bosver ne önemi var yalnız olmasamda hüzünlü olucaktım...çünkü sonbahardayız..sarı ve turuncu renkleri.dökülen yapraklar.offff yine sonbahar[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dağıtmayın adamı ya bi durun ya.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bence çok güzel bi mevsim .. yağmur yağması bile güzel .. o soğuk havada,yağmurlu havada çay içerek dışarıyı seyretmek kadar güzel bişi yok ya .. Ama bi kötülüğü var .. dışarıda pek fazla bişi yapamıoruz :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yapmasını bıldıkten sonra yaparsın :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 geldi sonbahar yine. 4 şarkı söylüyorum. Opeth - Hope Leaves Opeth - Dirge For November Scorpions - Holiday GNR - November Rain bunları sırayla dinlerim , yapraklar gibi savrulurum sağa sola. hehe.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 daha gelmedi sonbahar iki dakka kandıralım kendimizi izin verin beaw[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 şöyle adam gibi bi sonbahar yaşamayalı baya bi oluyor.artık düzgün bi sonbahar yaşamak istiyorum.nedense o sıcak günlerden sonra hava hemen kış moduna giriyor ama ben hafif bi rüzgar esmesini,üşümeyi ama mont giymemeyi,uzun kollu üstlerle gezip yanıma ne olur ne olmaz diye hırka almayı özledim.burnumun kızarmasını da özledim.bide yerdeki dökülmüş yaprakların üstüne basınca çıkardıkları sesi de özledim. yalnızım yada değilim hiç önemli değil ben sıcak çikolata içip dilimin yanmasını özledim.okulda üşüyünce kalorifere oturmayı özledim. seviyorum ben bu mevsimi hemde çok[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 offf offf ivy dağıttın benii zaten heran dağılma modundayımm bende özledim...[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 favori mevsimim gelmiş hoş gelmiş,sentenced zamanı...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bugunde tam sonbahardı yani..yagmur yagdı sonraa güneş açtı hava tertemiz olduu ama birz ayaz vardı..sonra sıcaklastı...aksam ustu en sevdiğim andır zaten sonbaharlarda...[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben olmuşum sonbahar...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 dağılan dağılana..yalnız değilmişim meğer:)[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 akşama doğru azalırsa yağmur kız kulesi ve adalar ah burda olsan çok güzel hayat istanbulda sonbahar[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 İşte en sevdiğim romantik bir mevsim... Aşk hormonlarının romantizm hormonlarıyla birleşip kaynaştığı zaman zaman içinizi titreten bir o kadarda sizi yavaşça kışa hazırlayan bir mevsim. Hele sevgilinle dolaşınca..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sonbaharın güzel olmasının nedeni içinde bulunduğunuz atmosferi güzelleştirmesi ortaköyün en güzel olduğu dönem ekim-kasım aylarıdır sahilde ağaçların altında yürümek, denizi izlemek, saatlerce hiçbirşey yapmadan oturmak ve bunların hepsini haftaiçinde sabah saatlerinde yapmak güzel oluyor[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben hiç sevmezdimama hayatımın çok önemli iki tarihi bu mevsimde be bir hafta arayla : ) eh bu da en sevilen mevsim yapıyor sonbaharı umarım istanbulda güzeldir izmir de pek belli olmuyor[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sonbaharın en güzel yanı sevgilinle yada sevdiğinle olmaktır[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 her mevsimin öyledir ki ivy ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sonbaharr baskadırrrr ahh sonbahar ahh[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet aslında her mevsim öyle ama bu soğuk havada birlikte ısınmak da pek zevkli olur kanımca...[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: ivy, 16 Eylül 2005 21:44 tarihinde demiş ki: evet aslında her mevsim öyle ama bu soğuk havada birlikte ısınmak da pek zevkli olur kanımca... aman yarabbi *!kaçar*[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ellerin ısınmasından bahsetmek istedim:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin, Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim... -yorum yapmadan önce tanı!- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ayy vet yaaaa "birlikte ısınmak" off of:([signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 alla alla.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: ivy, 16 Eylül 2005 21:49 tarihinde demiş ki: ellerin ısınmasından bahsetmek istedim:) olsun ben kötü bir insanım ve dünya kötü dolu =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar