Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Kazaa'nin stabile bir download hızının olmaması nedeniyle çeşitli zorluklarla karşılaşıorum. Bu nedenlede DivX indirebileceğim web siteleri aramaya başladım, acaba bileniniz var mı?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ben bilmiyorum da bi ara ilgilenmiştim ben de. Site bulmak çok zor oluyo, bulsan da linkler kırık çıkıyo falan. Adamlar nete 1-2 günlüğüne upload ediyo gibi bişe sabit linkler de genelde hiç olmuyo.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 edonkey emule gibi programları dene www.sharereactor.com burda hepsi var. divx için büyük bi arşivi var[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Abi en babası www.download.com dan işte divx yaz indir[hline]Olymposdan[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 www.sharereactor.com Gercekten aradıgın cogu şeyi burada bulabilirsin! Ben bulamamıştım ama olsun![hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar