Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Image Hosting Sitesi Yapmak

microCosmo

Öne çıkan mesajlar

Selam,
Benim orta düzeyde php bilgim var. Küçükten başlayıp geliştirerek bir image hosting sitesi yapmak istiyorum. Ancak hangi yöntemleri kullanacağımı bilmiyorum. Siz biliyorsanız, yardımcı olabilecekseniz lütfen yardım edin yada bunları öğrenebileceğim bildiğiniz linkler varsa yazarsanız çok sevinirm.
Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

şu anda çalışır durumda bi image hosting sitem var, kolaydır, zevklidir. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. başlangıç düzeyinde php bilgisi yeterlidir. (basit community siteleri yapabileceğini varsayıyorum).

imagemagick, gd gibi image manipulation şeylerini iyi kurcala, onun dışında pek bişey lazım değil. yalnız hayvani bandwidth gerekli, haberin olsun.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

ben image dosyası olarak saklamayı tercih ettim, bi sorunum yok. AMA, dbye binary olarak yazdırırsan daha mı iyi olur bilemiyorum. sürekli db backup aldığım için pek kullanışlı gelmedi bana, ama yine de tercih meselesi. öyle süper bilgili değilim, ahkam kesemem, ama deneyimim budur. [signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-

[Bu mesaj Zed tarafından 15 Eylül 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh valla öyle soru sordun ki site reklamı için fake account açtığımı sanacaklar :)
kolay bişi. php'nin kendi fonksiyonları gayet yeterli. yine de beğenmezsen phpclasses.org'da da güzel classlar var.

ben sadece burayı okuyarak yapmıştım.

yannız baya sıkı denetimden geçir dosyaları. içeri yanlış bir dosya alırsan bittin :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-

[Bu mesaj Zed tarafından 15 Eylül 2005 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

msn ya da icq'da pek yokum. bu konuda, ya da özel mesajla sorabilirsin. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...