Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukrayna da okuyan, okumuş, yakını okumuş Patiler

Toledor

Öne çıkan mesajlar

Bu ay sonunda Kısmetse adım atıyorum ikinci vatana. Aramızda kendi okumuş veya bi yakını okumuş olan patiler varsa biraz bilgi edinmek istedim. Oturdukları yer nasıl, hayat şartları, okul içi, dersler, sosyal yaşam ve internet bağlantısı:-p Kısacası engin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum. Gitmeden önce bilgi sahibi olayım=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtların çok güzel olduu kesin.Bütün odalar kız-erkek karışık :-) [signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..
[b]MSN:[email protected][b]

[b]Maxen, 08 Eylül 2005 14:25 tarihinde demiş ki:

Ban San O Biz Siz Ortam ..

[Bu mesaj Syn tarafından 09 Eylül 2005 18:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Udinen, 12 Eylül 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
Ukrayna'da çevrene insanlara dikkat et. Arkadaşın tandığı organ kaçakçılarının elinde düştü böbreği kaptırdı.

o_O? Şehir efsanesi olmasın? Yani mafya çok biliyorum, türkiye de de mafya var ama zannetmem öyle bişrey olacağını[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

1. si Dil Faktörü; Hem ingilizce Hem Rusça
2. si o saydığın Ünilerde Uçak Mühendisliği yok
3. sü Türkiyede eğitim çok pahalı okanmış haliçmiş yıllığı ortalama 12000ytl iken ben orada yıllığı 1500$ a okuyacağım
4. sü orada sigortalı olarak gösterilip Askerliği 45gün yapıcam
5. si Dekan ı Tanıdık vs.. vs...
Ve bunlar gibi birsürü neden ok ? =)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...