bioking Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 6 level E/Me fire karakterim var.Attribute ve skill pointleri daha vermedim.sizce nasil dagitmaliyim.Yardimci olursaniz sevinirim.Karakterimin ismi Sylvanas Firebury.
MonteDarkFloyd Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Fire Fire Fire. Geri kalanları Storage. PvE de fire al PvP de air bu kadar basit Arcane Echo veya Echo kullan bulunca.Mumkun oldugunda alan etkili (Meteor Shower) gibi buyulere git.
Psc Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Att. leri kafana göre dağıt nasıl olsa geri alabiliyorsun yani bir kere verdinmi o değerler sabit kalmıyo istediğin zaman üstünde oynama yapabilirsin. +Monte'nin dedikleri[signature][hline]GW -- Lord Khell Mo/E --
bioking Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 mesmer skilleri için inspiration 10 yapın bırakın diyolar.Biriken skill pointler ile yeni büyüler nerden öğrenebilirim?Şu anda ascalon city de takiliorum lvl 8 oldum.Mesmer skilleri almalı mıyım.üstümde pyromancer seti var yeni kıyafetler nerden alabilirim? baya bi soru oldu :) teşekkürler
tosunthex Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 hangi Attribute leri geliştirmen yada hangi skilleri kullanman konusunda bu siteden de yardım alabilirsin http://gwvault.ign.com/View.php?view=Templates.List&category_select_id=3 kimin nasıl geliştirdigi nerelerde "PVP yada PVE "kullandıgı ve öteki kullanıcılar tarafından verilen ratinglere göre degerlendirmeni yaparsın artık... birde oyun esas ascalon city den çıktımı başlıyor bence hadi kolay gele sanada
bioking Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 kardeş çok sağol yardımın için.Baya bi işime yaradı site.
Öne çıkan mesajlar