nba Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 benim duyduğma göre almanlar 2.dünya savaşında ufo benzeri uçaklar yapıyorlarmış[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 fox mulder çözdü ya olum olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Uzaylılar tabii ki var. Evren sırf bizim değil. Ayrıca UFO: Unidentified Flying Object Tanımlamak: identification dolayısıyla undefined değil, Unidentified dır doğrusu.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Malibu, 24 Temmuz 2005 06:59 tarihinde demiş ki: Unknown Flaying objects değilmiydi o? Kıllık olsun diye değil ben yıllardır öyle biliyorum yanlışsam düzelteyim istedim. Uzaylıların var olduğu belli neden diyeceksiniz ? Eğer Unknown olsaydı bilinmeyen olurdu o zaman gerçektende bilinmiyo olacaktı ama undefined yani tanımlanamayan diyolar bu ne demen biliyoruz ama tanımlayamıyoruz ?? :D:D dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 pardon undefined yazmışım da Unidentifed olacaktı doğru :) Aslında Tam açılımı ==> Unidentifed Flying Objects (sonundaki s de önemli) ama gene dediğim şey aynı görülüyor biliniyor ama TANIMLANAMIYOR LAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar