Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Şimdi burda yazdığı gibi üyeleri database e toplu olarak yüklemek istiyorum. SQL den tek textbox ın içinde her satırı yeni üye ekleme özellikli yapıp seçilenleri atayıp nasıl user eklettirebilirim?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 string query = "insert into hasan(ad,soyad,mail,) values()" temel mantık bu olacak, stringi sen kurarsın. işine çok yaracak bir operatör ?: olacaktır. bilmiyorsan kullanımı: mantıksal sorgu ? true ise : false ise[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 tek satıra çoklu veri ekleyip onları DB ye eklemem lazım :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 editlenebilir grid componenti yokmuydu .net'te?? ben var die hatırlıom, onu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bilmiyorum var mı .net te öyle birşey ama sonuna kadar veya işaretlediği checkboxun sayısına ana değerleri ekleyerek, for kullanarak textboxun içindeki değişkenleri ilk virgüle kadar olan kısmını alıp sonra ilk virgülü atıp.Her seferinde bi stringe yazdırıp ayrı ayrı sorguyla gönderebilirsin. Anlatabildim mi bilmiyorum ama ben böyle yapardım.[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bi de 'geler' ne demek?[signature][hline]Quantum Unit Engineered for Exploration and Nullification OkuzumTruck'tım ben aslında. Oha falan olunmaz, oha falan doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 benim bildiğim editlenebilir grid componentı yoktu... Neyse bir şekilde halledeceğim bunu[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 datagrid componenti editlenebilir ki? hatta kendimden emin olamayıp, arayarak bunu buldum hatta burdaki tutorial çok yardımcı olacaktır. [signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 12 Eylül 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 string connectionString = "server=localhost;DataBase=epostaci;uid=Serdar;pass=cloudmaker"; SqlConnection connection=new SqlConnection ( connectionstring); string diger_fieldlar =""; diger_fieldlar &=CheckBox1.Checked ? "UyeDT," :""; diger_fieldlar &=CheckBox2.Checked ? "UyeCINSIYET,":""; diger_fieldlar &=CheckBox4.Checked ? "UyeMEDENIHAL,":""; diger_fieldlar &=CheckBox5.Checked ? "UyeSEMT,":""; diger_fieldlar &=CheckBox6.Checked ? "UyeED,":""; diger_fieldlar &=CheckBox8.Checked ? "UyeMESLEK,":""; diger_fieldlar &=CheckBox9.Checked ? "UyeSIRKET,":""; diger_fieldlar = diger_fieldlar.Substring(0, diger_fieldlarLength - string[] girdi = textboxagirdi.split("n"); for( int j = 0 ; j < girdi.length ; j++ ) { girdi[j] = "'" & girdi[j].replace(",", "','") & "'" string query= "insert into epostaci(UyeAD,UyeSOYAD,UyeEMAIL,diger_fieldlar) Values( " & girdi[j] & " )"; connection.executenonquery(); } connection.close(); connection.dispose(); ----------------------------------------------------------- böyle birşey denedim ama 48 tane error verdi, uyeler.aspx dosyamın html i bozuluyor yani alakasız oldukları halde, bu topluuyeekleme.aspx i nasıl yazabilirim? Kafayı yiyeceğim.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bunun parantezi kapalı değil :) bütün errorleri bu satıra veriyor , - den sonra değer yok fln diger_fieldlar = diger_fieldlar.Substring(0, diger_fieldlarLength -[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 diger_fieldlar = diger_fieldlar.Substring(0, diger_fieldlarLength - 1); böyle olacaktı sanırım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 textbox un icerigini alip SubString() kullanarak parcalayabilirsin(ilk soruya cevap)[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yok ya beceremedim bir türlü :([signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 baktım da gözüme çarpan hatalar var; en önemlisi connection.open(); yok.. baştan kaybetmişsin :) sonracığıma for döngüsü içinde her sefer query çalıştırıyorsun, bir kere çalıştırıp onun döndürdüğü değerler üzerinden çalışmalısın. yoksa yüzlerce kez daha yavaş bir koda sahip olursun. bir diğer hata da forun dışında değişken tanımlayıp içinde kullanman. içinde tanımlarsan for bitince silinir o değişken, yani boşu boşuna hafızada yer kaplamaz. ayrıca zaten her for için TEK bir değişkene ihtiyacın olduğundan girdi değişkenini array yapmana gerek yok; yine ramden kaybedersin. bir de çıkmayan yerler mi var acaba? çoğu yerse ; ) gibi karakterler eksik.[signature][hline]17 Eylül Cumartesi Paticik TİŞÖRT buluşması oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar