Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Arkadaslar dizi BOMBA BOOMMBA gibi bir final ile bitti.. Izlemeyenlere yuh diyorum :p Artik ne yapin ne din bulun su dizinin finalini.. efsanevi olaylar oluyor, olcak.. hatta dayanmiorum yaziorum.. BAKMAYIN LAN!! :P [spo1=DAYANILMAZ SON SPOILER 1]Simdi bu Dana, Paul Young'in oglunun eski adiymis. Megersem cocugu Michael'in eski kiz arkadasi manyak oldugu icin bizimkilere satmis. 2-3 sene sonra, geri gelmis.. Cocugu geri istemis, bizimkiler dayanamayip vermemisler.. Kadin sinirlenince bizimkiler (Mary Alice Young) kariyi oldurmus.. [/spo] [spo2=DAYANILMAZ SON SPOILER 2]Bree'nin sevimli kocasi kalp krizinden gidio...[/spo] [spo3=DAYANILMAZ SON SPOILER 3333]Bizim unlu bahcivan sonunda gercegi Eva'nin kocasina soluo.. Adamin yuz ifadesi E F S A N E...[/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Dizi çok güzel ,bağlayıcı,her bölümü bi ayrı şok edici ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 zevkle izliyorum. bree favori karakterim ve de =) en eglenceli insan o bence.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 28 Mayıs 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ben o sahnede onların sadece yüz ifadelerini hatırlıyorum :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bree super ya =) kadin her bolum bisiy yapiyor sasirtici.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya susan ağlayınca fln çöküyo baya çirkin oluyor..böyle utangaç-salak hali iyi de diğer hali hiç çekilmiyor..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 o kadın zaten çirkin. ağzı yüzü yamuk. özellikle burnuna dikkat edin[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yaşına göre bence gayet iyi.Eva Longoria 20 li yaşlarda olan tek şahıs dizideki.(esmer,model olan,bayan solis) diğer bütün karakterler 40 ve üstü..nerde bizim 40 yaşındaki teyzeler nerde susan,bree,ve de dierleri..[signature][hline]you gave me life now show how to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 abi rex van de kamp nasil olur yaw. adamimdi o benim. dizin sapigi ehauaeuh[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 spoileer !!!![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 yeni bölüm müydü bugünkü?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 deildi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hastasıyız mrs. solis in[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben bayılıyorum tekrarlarını bile izliyorum ama kadınlar bu kadar çeşitli olamasa sıkıcı olurdu herhalde yok ya gabrielle yeterdi yaw çok güzel =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 diziye tekrar bölümlerini izledikten sonra bir hayranlık uyandı fakat bu sezon hiç birini kaçırmamaya özen göstereceğim çünkü iyice sardı dizi :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sly deildi demişsin de yeni bölümdü yani şöyle eski bölümlerin özetini verdiler ama böyle bi bölüm önceden yayınlanmamıştı.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet evet yayınlanmamıştı bunlar..özet gibiydi ama farklı sahneler vardı.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 16 Eylül 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar