Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Desperate Housewives

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar dizi BOMBA BOOMMBA gibi bir final ile bitti.. Izlemeyenlere yuh diyorum :p Artik ne yapin ne din bulun su dizinin finalini.. efsanevi olaylar oluyor, olcak..

hatta dayanmiorum yaziorum.. BAKMAYIN LAN!! :P

[spo1=DAYANILMAZ SON SPOILER 1]Simdi bu Dana, Paul Young'in oglunun eski adiymis. Megersem cocugu Michael'in eski kiz arkadasi manyak oldugu icin bizimkilere satmis. 2-3 sene sonra, geri gelmis.. Cocugu geri istemis, bizimkiler dayanamayip vermemisler.. Kadin sinirlenince bizimkiler (Mary Alice Young) kariyi oldurmus.. [/spo]

[spo2=DAYANILMAZ SON SPOILER 2]Bree'nin sevimli kocasi kalp krizinden gidio...[/spo]
[spo3=DAYANILMAZ SON SPOILER 3333]Bizim unlu bahcivan sonunda gercegi Eva'nin kocasina soluo.. Adamin yuz ifadesi E F S A N E...[/spo][signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk

Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
zevkle izliyorum. bree favori karakterim ve de =) en eglenceli insan o bence.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 28 Mayıs 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya susan ağlayınca fln çöküyo baya çirkin oluyor..böyle utangaç-salak hali iyi de diğer hali hiç çekilmiyor..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
yaşına göre bence gayet iyi.Eva Longoria 20 li yaşlarda olan tek şahıs dizideki.(esmer,model olan,bayan solis) diğer bütün karakterler 40 ve üstü..nerde bizim 40 yaşındaki teyzeler nerde susan,bree,ve de dierleri..[signature][hline]you gave me life now show how to live
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
hastasıyız mrs. solis in[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Mesaj tarihi:
ben bayılıyorum tekrarlarını bile izliyorum ama kadınlar bu kadar çeşitli olamasa sıkıcı olurdu herhalde yok ya gabrielle yeterdi yaw çok güzel =)[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Mesaj tarihi:
sly deildi demişsin de yeni bölümdü yani şöyle eski bölümlerin özetini verdiler ama böyle bi bölüm önceden yayınlanmamıştı.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
evet evet yayınlanmamıştı bunlar..özet gibiydi ama farklı sahneler vardı.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Mantar tarafından 16 Eylül 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...