Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Ya renkli bi telefon alacam 8910 umu satıyorum 600 e bırakırım 0' ı bi milyar civarında yani. İlgilenenler msg atsın suan marmaristeyim normalde istte satabılırım.[hline]Danny Deuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 fazla alakam yok son çıkan telefonlarla ama 8910 renksiz mi? renksizse 600 çok bence[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 renkli ekrani 1.4 milyar koş al ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sino Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 COK PARA ISTIYORSUN 450 VEREBILIRIM[hline] sinoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Nerdesin? 450 olursa ben telefon alamam ama konuşuruz..[hline]Danny Deuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 500 veririm hangi renk ve titaniummu kapagi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ulan ahh! Benim nokia 8910 çalındı offf! Çalanı yakalasam öldürecektim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Burda satıcam belkı bakarız 500 fena deıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtic Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Yaşın sanın adın soyadın okulun yada işiini falan yazarsan ben alırım belki 600 verebilirim max. Yani alırsamda kazıklanmamak için önbilgi istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 17 yaşındayım, Ayazağa Işık Lisesi' nde okuyodum, bu sene ayrıldım seneye Beşiktaş kolejinde okicam her ne kadar gs rulz olsada :p Istanbulluyum, Adım Cem Mirkelam, azıcık almanca bılırım 2 yıldır orenemedım, fena olmayan bır ıngılızcem vardır. Telefon manyağıyımdır kazıklamak gıbı bır ıs yapmam cunku vıcdanım rahat etmez uo da kestıım adamlara bıle ıtemları gerı verıyorum yanı o kadar :P Başka birşey merak edıyorsan soylıım, ben kazık falan yapmam ama tabı senın guvenmene bağlı herşey.[hline][b]Danny Deuce (a.k.a Chiptech)|http://www.hz-b.cjb.net Old Nebula Forum Moderator Email:[email protected]|Icq: 93377867 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 kısa özgeçmisini cv şeklinde fax larsan belki dusunebiliriz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Evet evet CV ne bu geyik mi yapiyosun! Sende dalgacı bi tip var kesin kazıklarsın :p[hline]This is a war and we are soldiers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar