Anelor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 abi kralsin ya super koymusun lafi[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 baba şu orta öğretim kurumları ilkokul ortakul lise kadar uyuz olduğum bi şey varsa oda össdir yani[signature][hline]"Gonna Fly Now!" LEGEND OF ROCKY
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bravo hocam en guzelini yapmıssın[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bi hoca seni sınıfın ortasında azarlamışsa onun ayıbı,senin değil.[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sen ona azarlanma mı diyosun. benim başıma çok daha beteri geldi. ki cevap bile vermedim nasılsa dövecem diye o derece. sonrasında tırsıp yalakalık yapmıştı densiz.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Öne çıkan mesajlar