BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Universitenin kablosuz internet baglantısından aresi cektik fakat bi turlu baglanamıyoruz. bu neden kaynaklanıyor olabilir ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 firewall olabilir. ya da aresde problem olabilir[signature][hline]FİLTHY PLAY! [Bu mesaj Fistan tarafından 15 Eylül 2005 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 makinede mi ? bi de şöle bişi duydum üniversite bole seylere izin wermiomus engellemiş.? bole bişi mumkun mu ? Not: bilgisayar bizim, unv. sadece kablosuz baglantı sağlıyor[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 firewalldur[signature][hline]Who can explain?
dufrasne Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ares programında o sorun var , tekrar yükleyin çalıştırın düzelir.[signature][hline]under construction..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 silip bi daha yuklesek ne farkeder ki ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
f0cus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Üniverstelerin bazı portları kapalı oluyo ondan kaynaklanıyo olabilir.[signature][hline] If you don't belive in yourself noone else will.
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Firewall'dan kaynaklanıyodur büyük ihtimalle Bizim şirkette ben de bağlanamıyorum ama evden bağlanabiliyorum[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Bert Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Proxyden bağlanıcaksın üniversitelerde firewalldan dolayı portlar kapalıdır[signature][hline]
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 proxyden nasıl baglanabilirim?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Öne çıkan mesajlar