Xaero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Valla benim ufaklık Avusturya'da bi Üni.'ye gidio bu siteden buldum yılda 750 Euro araştırın derim. Boğaziçi Yurtdışı Eğitim Danışmanlık[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World XÆ®ø Down BloG [Bu mesaj Xaero tarafından 14 Eylül 2005 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 " Faaliyet konusu yurtdışı eğitim danışmanlığı olan Boğaziçi Yurtdışı Eğitim, Avustralya, İngiltere ve Kanada' da öğrenim görmek, yabancı dilini geliştirmek, kariyerinde yükselmek isteyen kişilere ücretsiz danışmanlık hizmeti vermektedir" cok merak ettim niye amerika yok?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ilginç. belki amerika'ya gitmenin zorlukları olabilir. herkez kolay kolay vize alamıyor. bide boğaziçi nedense çok pahalı eğitim yerlerini seçmiş. ingiltere ve kanada oldukça pahalı ülkeler.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Gerçekten de en pahalı ülkeleri seçmiş. Gelin benimle ukraynaya birlikte ucuz ucuz okuyalım. Kira içinde atarsınız biraz sakal :D[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Kanada ucuz diye biliyorum?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Abi yurtdışındaki üniversiteler tam bursu nasıl gidebiliriz veya yatay geçiş yaparız bilen gören va mı??[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kanada pahali degil...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 aradığım özellikler ... 1-) Kızları Güzel olsun ... 2-) Yurt imkanı güzel olsun ( TErcihim 5 yıldızlı otel kalitesi) 3-) Hayat şartları güzel kolay olsun 4-9 Verdiği eğetim iyi olsun ... :P[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bu arada verdiğin site için çok teşekkür ederim.. bayaa bi işime yaradı ..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: kayip_cocuk, 15 Eylül 2005 23:09 tarihinde demiş ki: aradığım özellikler ... 1-) Kızları Güzel olsun ... 2-) Yurt imkanı güzel olsun ( TErcihim 5 yıldızlı otel kalitesi) 3-) Hayat şartları güzel kolay olsun 4-9 Verdiği eğetim iyi olsun ... :P boyle bi universite niye seni alsin? eger buna cevap verebiliyosan basvur... kanada ucuz ama burs vermiyolar; veren okul sayisi bi elin parmaklarini gecmez. tam burs alabilmen icin guzel referanslara, guzel ortalamaya, danismana ve kendine gore bi okula ihtiyacin var.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar