Pingu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Cd yaptım fakat htm yi autorun olarak açmıyor birisi bana küçük siyah bir ve bunun üstüne Başlat yazan bir button koyup başlata basınca index.htm yi açtıran bir programcık yapamz mı acaba? teşekkürler[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 autorun.inf diye bir dosya oluştur içine aşağıdakilerden birini yaz. [autorun] shellexecute=index.htm [autorun] open=index.htm[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 alttakini yazınca G:/ geçerli bir win32 uygulaması değil diyor[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 shell li olan çalıştı teşekkürler.[signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 open öyle salaklık yapıyor. ondan iki tane verdim :D haydin hayırlı olsun.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar