erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaşlar artık knightı bırakmaya karar verdimö ama size bunu sölemek için açmadım bu topici.internetten indirebileceğim bedava ko tarzı bi oyun önerirmisiniz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 arkadaşım mesela paticiğin anasayfasına bir göz at derim orda bulacaksın diğer online oyunları ayrıca oradaki arkadaşlarda oyun hakkında bilgi verirler sende kendin için en doğru kararı veririsin[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ya baktım falan ama yinede doldürüz bi çözüme ulaşamadım.birisinde kişi sayısı az derler birinde link düzgün veirlmez falan.bilen lütfen yazsın buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tmm o zaman guildwars yada wow diyorum tabi uo da bir ihtimal[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 cevabınızı bekliorum arkadaşlar lütfen dowloadı ne kadar önce başlatırsam o kadar ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 linkte verirmisin arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 vercenmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu 2 oyun içinde orjinal cdkey gerekiyor yani cdlerini alıcaksın 60-70 dolar arası sanırım[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bak ben şimdi düzgünce sölüorum.ben internetten indirebileceğim bedava ko tarzı bi oyun istiorum.yani int.ten indirebilmeme gerek ve bedava olması gerek eğer varsa böle bişey çok makbule geçmiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 anladım o şekilde bilmiyorum[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 eray k.o. gibi bi oyn yok aynı sendromu bende yaşamıştım a.k.[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ko gibi bi oyun olmasada deişcem.zaten sne daha kötüsündür benim 45 gitti senin ise 60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 http://www.e-games.com.my/games.asp Buraya gözatmadıysan bir bak. Begeneceğin oyunlar olabilir. Birde bu linki dene güzel bir oyun. http://www.ferentus.com[signature][hline] Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad [Bu mesaj istemihan tarafından 15 Eylül 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 o-game dicem ama ezik bişey o[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ragnaroku bi dene bence free serverları var[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Guild wars var o dagüzel falza bir strateji ve karmaşıklık yok o oyun içinde ko ya benziyor.Yanlız orjinal acc alman gerekiyor bıldıgım kadarıyla ama daha sonrasın da aylık ücreti yok Wow gibi hoş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: erayyirik, 15 Eylül 2005 18:10 tarihinde demiş ki: vercenmi Yeri burası değilki bu işin, -MMO genel -Bilgisayar oyunları Oralarda araman lazım. Adı üzerinde KNİGHT ONLİNE bölümü burası.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yeni keşfettiğim bir oyun var (Offline) ko ve uo karışımı bir oyun Sacred Geçen cafeye gitmiştim can sıkıntısı şööle bi oyunlara bakayım dedim ve bu oyunu gördüm oynadıkça oynayasım geldi ama 4.5 keğat para ödedim cafeye :D bugün hemen internette oyunu aramaya başladım (Lan üzerinden Multiplayer olduğunu biliyorum fakat bi sitede mulplayer için üye olun tarzında bir link gördüm zannedersem online olarakta oynayabiliosun) Patch dosyasını indirmişim yanlışlıkla tam sürümünü arıyorum bulunca haber veririm[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar