Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Oynattıım oyuna laf edenler utansız. Size dehşet bir senaryo yazıcam. Fakat bu sefer karakterler hazır olacak. Ben şu olacam dien olursa, olmasın ! senaryoyu bitirdiğim an yeni bir topic açarım. bazen de size danışmak için birşeyler yazıcam buraya. bu yeni oyunda var mısınız?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Senaryoyla oynamaya karşıyım ben FRP yi. Tabii her dm benim kadar yetenekli değil ki anında yazsın :)[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 e onuda çok yaptık ama yeterince ciddi olması için bence senaryo şart. özgeçmişler filan çok önemli. bu arada madem iddalısın senden bize (bana ve forum dışındaki bir iki arkadaşıma) oyun oynatır mısın? uzun zamandır dm arıyoruz da? (hiç birlikte oynamadık hep içimizden biri dm oldu artık birlikte oynamak istiyoruz.)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Özgeçmiş şart ama sürekli senaryo üzerinde nasıl tutabilirsin ki. Hele öyle ayrıntılı yazmayı düşünüyorsan..[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 tutuluo senaryo dışına çıkılmaya başlandıı an hemen bi ek görev hazırlıosun ööle bi ek görev oluo ki senaryoya geri dönülüo, herşey güzelce devam edio. bu arada pm den attıım msgyede bi cevap yazarsan sevinirim[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Senaryo çok iyi başladı, umuyorum ki güzel olacak. Bu arada karakterlerde belirlendi: İnsan - Paladin Elf - Büyücü Kender - Hırsız[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 ay biri kender mi dedi[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hadi bakalım...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 sırf dl den hoşlanmadığım için gelmiyorum oynunuza[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 oyunda dünya önemli değil, her dünyada yapılabilecek bir rp. zaten DL olarak da düşünmedim Grey Hawk dünyasında geçio. ad&d orjinal dünyasında yani.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Dm kopmaya müsait olunca oynanmıyo bea...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: _UndyinG_, 14 July 2003 12:58 tarihinde demiş ki: Dm kopmaya müsait olunca oynanmıyo bea...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Bir dm nasıl kopmaya müsait olur: Karaterin int 7 wis 3 olursa :) Lahmacuncuyu arayıp 15lahmacun isteyince, lahmacuncu siparişi kolpa sanınca :) Barbar kendini gemi sanınca :) Kenderin her attığı steal chek minimum 20 olunca :) Dwarf/Fighter oynatan arkadaşımız espiri katsayısını aşınca :) ve en önemlisi Oyunu rakı içerken oynatırsa :-) bir daha ki oyunda ciddi bir DM olarak çıkıcam karşınıza, tabii gelmek isterseniz.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: DiaBoLiC, 14 July 2003 12:08 tarihinde demiş ki: sırf dl den hoşlanmadığım için gelmiyorum oynunuza[hline]Serve no one but Bane Nası başardın hoşlanmamayı[hline]8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 çok zor diil aslında...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 said: Deep-Night, 14 July 2003 14:45 tarihinde demiş ki: said: DiaBoLiC, 14 July 2003 12:08 tarihinde demiş ki: sırf dl den hoşlanmadığım için gelmiyorum oynunuza[hline]Serve no one but Bane Nası başardın hoşlanmamayı[hline]8-) ya renk ve zevk meselesi bunun tartışması çok uzar o yüzden yapmıyalım :)[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 said: DiaBoLiC, 15 July 2003 14:18 tarihinde demiş ki: said: Deep-Night, 14 July 2003 14:45 tarihinde demiş ki: said: DiaBoLiC, 14 July 2003 12:08 tarihinde demiş ki: sırf dl den hoşlanmadığım için gelmiyorum oynunuza[hline]Serve no one but Bane Nası başardın hoşlanmamayı[hline]8-) ya renk ve zevk meselesi bunun tartışması çok uzar o yüzden yapmıyalım :)[hline]Serve no one but Bane bende diabloic le aynı oyunda oynuyorum ve ben de sevimyorum dl i! neden bilmiyorum.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fohat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 dl su yuzden sevılmıyo cunku pp yapacak kımse ve dunyada aksıyon yok ve bence o kadar ıyıde rp yapılmaz ama fr desen rp yapılması ıcın muhtesen pp yapılması ıcın muhtesem yapılmıs bır dunya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 said: fohat, 19 July 2003 16:44 tarihinde demiş ki: dl su yuzden sevılmıyo cunku pp yapacak kımse ve dunyada aksıyon yok ve bence o kadar ıyıde rp yapılmaz ama fr desen rp yapılması ıcın muhtesen pp yapılması ıcın muhtesem yapılmıs bır dunya fohat-gı ya bak bizim fr cı oldu. :lol:[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bence senaryoyu karakterlere göre yapmak en iyisi...karakterlerin özgür olması önemli,insanları istemediği birşeye zorlamamak gerek...neyse at senaryoyu da görelim bi neymiş[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki: Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar