Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basit öneriler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu saydıklarım benim yaptıklarım ve yapmadıklarımdır, kimse ukalalık olarak algılamasın.

Güvenli bir oyun için;
1-Asla ve asla 3th party programlar indirmeyin, linkine bile tıklamayın.
2-Asla ve asla username ve ID nizi kimseye vermeyin. Bunları sizden kimse istemiyecektir. KO adminleri kesin bir dille bunu defalarca belirti.
3-Tanımadığınız insanlarla asla ingame trade yapmayın.
4-Tanısanızda tanımasanızda, oyun dışında item ve karakter almayın.(Alıpta banlanmıyanlar %10 u geçmez). Karakter satanların çoğu sattıktan sonra haclendim diye baş vuruyor ve sattıkları karakteri geri alıyor.
5-Herzaman firewall unuz ve tarama programlarınız aktif olsun.
6-Kafelerden oynamayın(boş bir laf ama en azından evden oynama şansınız varsa başka yerden login olmayın)
7-Gold, KC alış verişlerinizi paypal ile yapın(anlatıldı ama gerekirse anlatırım nasıl olacağını)

Bunların hepsine uyupta hacklenen çok var. Ama o tip hack den korunmanın yolu yok. (Server ' dan)
Serverdan hacklenen lerin çoğu gerçekten çok yüksek lvllı yada iyi itemlı insanlar. Kimse 60lvl birini uğraşıp böyle haclemez.

Kaliteli bir oyun için;

1-KS yapmayın
2-Kimseye item,money,party,klan,kastır plssssssssssssssss diye yalvarmayın. (Klan sorucaksanız Lvl, NP gibi şeyleri belirtin, parti sorucaksanız boş yer varmı demek yeterli gibi gibi.)
3-Küfretmeyin.
4-Dupe, hile gibi yollara başvurmayın.
5-Sanal da olsa burda, genel ahlak kurallarının geçerli olduğunu unutmayın.

Ruh Sağlığınız İçin;
1-Bunun bir oyun olduğunu unutmayın
2-Yaşadığınız hayat ve oyunu birbirinden ayırın. Oyunda ne olursa olsun, gerçek hayatınıza ara vermesini engelleyin (Okul, iş, eş, aş, kiş,çiş tıkandım :) )
3-ve son BU BİR OYUNDUR

PS. çok hızlı yazdım imla hataları için şimdiden özür.[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:81xxx
Mesaj tarihi:
bu konu patlar gibime gelio :D
ama güzel yazmışsın tebrikler bunları hala yap(a)mayan insanlar var[signature][hline]Server : Ares
Np : 100/0
Lvl : 23 (60 a az kaldı:D)
Nation : Karus
Job : Shaaman
Mesaj tarihi:
Güzel tavsiyeler için tesekkür ederim. Patlatılacak değil sticky yapılacak bir konu diye düsünüyorum.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu
Nick : Istemihan
Server : Xigenon
Level :62 (Paladin)
Irk :El Morad

[Bu mesaj istemihan tarafından 16 Eylül 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aslında böyle böyle milletin beynini yıkamak gerekiyor. blackbox hadi görim seni...[signature][hline]unholy ownz u
*dont throw rocks when u r living in a house of glass.
Mesaj tarihi:
paypaL oLayını annatırmısın credi kartıyLa aLınmıyor premium ayrıca error verdi eer kredi kartı extiresine yansırsa şikayet edicem firmayı[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo
LVL : 60
Job : ELEMENTAL LORD
NP : 18xxx
Server : Diez
Nation : Karus
Mesaj tarihi:
said:
Fckr, 16 Eylül 2005 12:13 tarihinde demiş ki:
paypaL oLayını annatırmısın credi kartıyLa aLınmıyor premium ayrıca error verdi eer kredi kartı extiresine yansırsa şikayet edicem firmayı

https://www.paypal.com/ ye girilir ordan registiration a tıklanır ( https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-run )

Gerekli bilgiler girilir, bundan sonra kullanacağınız kredi kartı seçilir ve girilir.

Daha sonra power_up store da kredi kartı değil Paypal seçilir. Bu kadar basit.[signature][hline]----------------
Mesaj tarihi:
said:
Graveyard, 16 Eylül 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
Bilinip yapılmayan gerçekleri çok iyi yazmışsın. Hayalleri süsleyen ko'nun tavsiyeleri..

Herkez bilsin bana yeter. Yapmayan kendi bilir.[signature][hline]----------------
Mesaj tarihi:
işte ben bunlardan char alıp satma mevzusunu abarttıgım için elime gece bütün charlar hacklenio :( siz siz olun sakınnnnnn bilmediginiz adamlardan char almayın[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir!
Peki o zaman nedir?
  • Yeni Oluştur...