BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bu saydıklarım benim yaptıklarım ve yapmadıklarımdır, kimse ukalalık olarak algılamasın. Güvenli bir oyun için; 1-Asla ve asla 3th party programlar indirmeyin, linkine bile tıklamayın. 2-Asla ve asla username ve ID nizi kimseye vermeyin. Bunları sizden kimse istemiyecektir. KO adminleri kesin bir dille bunu defalarca belirti. 3-Tanımadığınız insanlarla asla ingame trade yapmayın. 4-Tanısanızda tanımasanızda, oyun dışında item ve karakter almayın.(Alıpta banlanmıyanlar %10 u geçmez). Karakter satanların çoğu sattıktan sonra haclendim diye baş vuruyor ve sattıkları karakteri geri alıyor. 5-Herzaman firewall unuz ve tarama programlarınız aktif olsun. 6-Kafelerden oynamayın(boş bir laf ama en azından evden oynama şansınız varsa başka yerden login olmayın) 7-Gold, KC alış verişlerinizi paypal ile yapın(anlatıldı ama gerekirse anlatırım nasıl olacağını) Bunların hepsine uyupta hacklenen çok var. Ama o tip hack den korunmanın yolu yok. (Server ' dan) Serverdan hacklenen lerin çoğu gerçekten çok yüksek lvllı yada iyi itemlı insanlar. Kimse 60lvl birini uğraşıp böyle haclemez. Kaliteli bir oyun için; 1-KS yapmayın 2-Kimseye item,money,party,klan,kastır plssssssssssssssss diye yalvarmayın. (Klan sorucaksanız Lvl, NP gibi şeyleri belirtin, parti sorucaksanız boş yer varmı demek yeterli gibi gibi.) 3-Küfretmeyin. 4-Dupe, hile gibi yollara başvurmayın. 5-Sanal da olsa burda, genel ahlak kurallarının geçerli olduğunu unutmayın. Ruh Sağlığınız İçin; 1-Bunun bir oyun olduğunu unutmayın 2-Yaşadığınız hayat ve oyunu birbirinden ayırın. Oyunda ne olursa olsun, gerçek hayatınıza ara vermesini engelleyin (Okul, iş, eş, aş, kiş,çiş tıkandım :) ) 3-ve son BU BİR OYUNDUR PS. çok hızlı yazdım imla hataları için şimdiden özür.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 bu konu patlar gibime gelio :D ama güzel yazmışsın tebrikler bunları hala yap(a)mayan insanlar var[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Güzel tavsiyeler için tesekkür ederim. Patlatılacak değil sticky yapılacak bir konu diye düsünüyorum.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :62 (Paladin) Irk :El Morad [Bu mesaj istemihan tarafından 16 Eylül 2005 11:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bencede guzel tavsiyeler ama char alımı biraz abartı olmus gibime geldi. Cunku burdan bizede taş geliyor ama haklısında.[signature][hline]AccuraCy_Lord Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 61 SatıLıQ http://img369.imageshack.us/img369/7136/antyturkpendant6pg2ba.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 aslında böyle böyle milletin beynini yıkamak gerekiyor. blackbox hadi görim seni...[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 paypaL oLayını annatırmısın credi kartıyLa aLınmıyor premium ayrıca error verdi eer kredi kartı extiresine yansırsa şikayet edicem firmayı[signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: istemihan, 16 Eylül 2005 11:20 tarihinde demiş ki: Güzel tavsiyeler için tesekkür ederim. Patlatılacak değil sticky yapılacak bir konu diye düsünüyorum. +1[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Fckr, 16 Eylül 2005 12:13 tarihinde demiş ki: paypaL oLayını annatırmısın credi kartıyLa aLınmıyor premium ayrıca error verdi eer kredi kartı extiresine yansırsa şikayet edicem firmayı https://www.paypal.com/ ye girilir ordan registiration a tıklanır ( https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_registration-run ) Gerekli bilgiler girilir, bundan sonra kullanacağınız kredi kartı seçilir ve girilir. Daha sonra power_up store da kredi kartı değil Paypal seçilir. Bu kadar basit.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bilinip yapılmayan gerçekleri çok iyi yazmışsın. Hayalleri süsleyen ko'nun tavsiyeleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 said: Graveyard, 16 Eylül 2005 12:24 tarihinde demiş ki: Bilinip yapılmayan gerçekleri çok iyi yazmışsın. Hayalleri süsleyen ko'nun tavsiyeleri.. Herkez bilsin bana yeter. Yapmayan kendi bilir.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Herkes bilio zaten. Farkında olmak önemli. ama yapılması gerekenleri irdelediğin,üzerine bastığın için teş. ediyoruz bizde. + yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigneur Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 işte ben bunlardan char alıp satma mevzusunu abarttıgım için elime gece bütün charlar hacklenio :( siz siz olun sakınnnnnn bilmediginiz adamlardan char almayın[signature][hline]Kontrolsüz güç, Güç değildir! Peki o zaman nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar