Spoof Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 lvl 60 priest'im war 1920 heal pot yapmak istiyorum bunun icin gerekli malzemeler nelerdir bilen arkadaslarin yardimlarini bekliyorum simdiden tesekkurler..[signature][hline]kural disi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 en fazla 720 yaparsın. 1960 lık yok 1440 lık heal pot var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yarım kilo kıyma 1 kılo sogan bı biber domates hepsını orda veronıcada mıksere vurdur sana veriyo 100 tane kıyma tyondan cikar sogan abysden cıkar dometesde abys :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: zestoretic, 16 Eylül 2005 00:02 tarihinde demiş ki: yarım kilo kıyma 1 kılo sogan bı biber domates hepsını orda veronıcada mıksere vurdur sana veriyo 100 tane kıyma tyondan cikar sogan abysden cıkar dometesde abys :D +1 gercekten dogru soyluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spoof Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yardim istiyoruz siz dalga geciyorsunuz dalga yerimi burasi her yardim isteyene dalgami geciyorsunuz siz ?? formu gereksiz mesajlarla doldurmayin..[signature][hline]kural disi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 kızma canım server down insanların canı sıkılıyo takılıyolar işte hem 1kilo degil 2kilo kıyma olacak yanlış bilgi :P şaka bi yana priestler sanırım 720pot yapamıyor su aralar ihtiyac malzemelerini sundriesten ve raiba priest xxxadını unuttum ondan alıyorsun. priest bir arkadas en azından yardımcı olsun arkadaşlar :)[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 sundriesden water of favors benzei bi scroll alıcaksın sora potion npc den ilk sıradaki tüp şeklinde olan hp potlardan alıcaksın bunları karus için bellua el morad için raibada hostess in yanındakı great priest xxx de 10 ar 10 ar kullanıcaksın max 720 hp pot yapılır , onu yapmak için de great priest te tıkladıgında en altta cıkan butonu kullanıcaksın. hadi hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BADDAL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Aynı konuyu ben 1 hafta önce açtım arama yaparsan bulursun[signature][hline]Server:Beramus Clan:TeRaPi Grade:2 Name:baddal31 Job:Paper mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar