zarek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Merhaba, Bugün mersin ünide yapılan hazırlık atlama sınavına girdim. 100 tane test sorusu vardı. Sizce geçebilmek için kaçına doğru cevap vermek gerekiyordur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 okula gore değişir bence basarısına gore ama bence 65 soru yeterlidir(tamamen salladım)[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 itude 100 ustunden 60 alman gerekio ama soruların hepsi test seklinde degil..sonunda kompozisyon yazıosun..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 pardon... [Bu mesaj ZaugnaKhaldun tarafından 14 Eylül 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 14 Eylül 2005 19:45 tarihinde demiş ki: şöyle bir şey sanıyorum ben, en azından biz geldigimzde öyleydi notunuz, 5li sistem üzerinden 1den fazla oldugunda sınıf atlayabiliyordunuz 100 puan üzerinden düşünüldüğünde de, 1 in karşılığı 45 puanda son buluyor yani 100 üzerinden 45 ve daha fazla yapan birisinin geçiyor olması gerek ama bu 3 sene önce bizim okulda gördüğümüz sistemdi, şu anki halini bilemicem hazırlık sınıfları kaldırılmadı mı ya? tıp fakültesi 6 sene. hazırlıkla beraber yedi olacak ve üninin bana yolladığı kitapçıkta tıp derslerinden geçmek için 100 üzerinden 70 almak gerektiği yazılıydı ama hazırlık sınıfı için nasıl bi yönetmelik var bilmiyorum zaten bu sene koymuşlar. sanki ingilizce muayne edicez hastaları hay allahım işe bak. ben almanca hazırlık okumuştum lisede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 70 ise en fazla ben yaklastım puhahah[signature][hline] Bakakalırım giden geminin ardından, Atamam kendimi denize, Dünya güzel. Serde erkeklik var, Ağlayamam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ha pardon o zaman ya, ben lise die gördüm, dalgınlığıma geldi, yanlış bilgilendirmeyeyim[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Ben de ingilizce muafiyet sınavına girdim marmara üni için..50 soruydu kolaydı...ama sınırı bilmiom..[signature][hline]:utaniem: Hadi ben aptalım...eğlendir beni...:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ben sınavdan önce yds 2000'i çözmüştüm 55 soruya doğru cevap verebildim 100 sorudan. Sorularda anlam bilgisi ve alışılmış kalıplar oldukça fazlaydı. Gramer olsada ağırlıklı olduğu söylenebilir mi bilmiyorum. Zaten 40 dakikada bitirdim. Neyse yarın açıklancakmış zaten. 65 soruysa geçebilirim diye düşünüyorum ama 70'se zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Evet baraj 70 doğru cevap ben 73 yapmışım. Geçtim. Bi sene daha erken alıcam diplomayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar