eradicator Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 abi bu şey 6000 etmez bu bana cıktı ve party deki warrior a verdik seve seve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Kelemvor, 14 Eylül 2005 10:00 tarihinde demiş ki: Kitap dün dm tribute'da bizim gruba düştü.Dİğer adam 25, ben 75 attım.Adamın guildi "istediğin parayı söyle hemen vericez" dedi ama ben questi almıştım bile.Bu pazar onyxiayı run yapıcaz ve ben Quel'serrarlı bi insan olucam :D her onyxiaya gittimizdede biri alıyo yaw artık bana obsidian edgedı passlarsın quel serrarlı paladin seni[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bengii Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 arcanite reaper + lionheart helm karsılıgında veriyorum. gold olarak cok ucuza geliyo ama insanlar reaper ve lionheart yapmak icin zaman harcamak istemiyo. kabul eden varsa msg atsın. burning legion / horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben sana ar ve lionheart verebilirim oyun içi nickim imzamda tabi allianceım onu nasıl yapıcaz bilmiyorum[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu mu 6k degmez[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki: Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bengi, thanatos alir, Horde zaten.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Tanaris e koyarsiniz olur biter ishte gecenin bi saatinde ama herzaman dedigim gibi. Julias dagger cok daha iyi bundan ve 30g ye alirsin. [Bu mesaj Delidumrul tarafından 15 Eylül 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar