Chorap Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Yeni patchden sonra oyuna girdiğimde (account ve password kısmında sorun yok) keyboardda hiçbir tuş çalışmıyor. bu sorun sadece oyun içersinde oluo ve mouse oldukça iyi sorunsuz çalışıo... bu keyboard sorunu neden olur bilen var mı?[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Addon lardan olablirmi acaba ? Oyuna girerken hepsini kapatip girmeyi dene bi . patch den sonra addon larla oyunu acinca sacmaladi bendede mouse kayiyodu map i acinca error veriyodu fln addonlari kapatinca gecti.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 doğru yaw bi disable edeyim addonları...neden düşünmedim bunu ben? hueuauhe :D[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 earth'ten kaynaklaniyor. silin earth'i,her seyi tekrar yukleyin. wowtoc ile update edin sonra. ben dun 12 saat ugrastim ama rahatim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 çok saolun hallettim....[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar