Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde Vucut calısmak

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Ağırlıkları 2,5-4-6-8 die yapıorm 4x12 gayet ii oluo ancak kendini sakın asırı zorlama mesela gecenlerde bench flyda 8de kastm hemde baya kastm kollarımı hareket ettirmicek durmdayım 2 ghündür omuzlarda aynı şekilde.Ayrıca sadece görünen kısımları yapma hava atcam die :) mesela Biceps.Şişkin gözükür ama ssırf biceps yapıpta hiç triceps-quadriceps fln yapmazsan o yamulur komik durur[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]MSN:[email protected][b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Synthetic, 18 Ağustos 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
Ağırlıkları 2,5-4-6-8 die yapıorm 4x12 gayet ii oluo ancak kendini sakın asırı zorlama mesela gecenlerde bench flyda 8de kastm hemde baya kastm kollarımı hareket ettirmicek durmdayım 2 ghündür omuzlarda aynı şekilde.Ayrıca sadece görünen kısımları yapma hava atcam die :) mesela Biceps.Şişkin gözükür ama ssırf biceps yapıpta hiç triceps-quadriceps fln yapmazsan o yamulur komik durur

bench fly ön omuzuda zorlayabilir,ama çok etkili bi harakettir özellikle göğüsü kavislendirmek için. bayagı hafif giriyomuşsun yeni mi başladın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-DoruK-, 20 Ağustos 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
hmm sağolun. ama 20 demişsiniz şimdi ağırlığı 10 yapıp 20şer yapmaya başladım.. hiç yorulmuyorum ki böyle yorulmadan bi faydası olur mu?

haraketi doğru yapmıyor olabilirsin yada ağırlık hala hafif geliyor olabilir, tabiki hissetmen lazım, bunun için süperset yapmayı dene
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ah yemin ediyorum sırf bunun gibi bi topic bulmak icin az once spor geneli favorilere ekledim.
arkadaşlar şimdi benim bi sorunum var, şöye;
yaklaşık 1.80 boyum var. fakat omuzlarım çok dar. yani orantısızım bi insana göre. çalışmak, omuzlarımı ve vucudumu geliştirmek istiyorum. (yaş kaç dicekseniz, 88 doğumluyum).

felaket tembel bi insanım malesef + ne yapıagımı, nası yapıcagımı, ne kadar ytapıcagımı bilmiyorum. oturdugum yerın kendıne ait cok kral bir spor salonu var beles. bundan faydalanmak istiyorum ama hoca moca yok tabi.

kısacası o ilk resimdeki erifin vucuduna erisebilmek icin sizden yardım istiyorum.

ps : hic spor yapmayan bi insan oldugumdan dolayı, kaslar azcık gevsek yanı cok ham mı denir nası denir anladınız siz.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm!
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...