glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bu konuda arama dan baktım ama aradığım şeyi bulamadım :( ben premium almak istiyorum, ama bu paypal üyelik işi sizce yeterince güvenlimi? ayrıca şu aralar premium alımlarda sorun çıkıyormuş doğru mu? paypal ile premium sahibi olan arkadaşlar özellikle lütfen cevaplarınızı acil bekliyorum (diez de alacam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sen parayı bana yolla ben seni premium üye yaparım :D şaka şaka [signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 acil yardım edin bi yaw, pre sahibi kişiler düşüncelerini ve nasıl aldıklarını yazarlarsa çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 paypay hic sorun vermıyor ama bu aralar oyunun premıum servisinde sorunlar var bekle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: klk, 15 Eylül 2005 19:36 tarihinde demiş ki: paypay paypal olmasın o :D:D:D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bari paypal a nasıl üye olunur onu söleyin yaw güvenlimidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 paybal bilen biri anlatsdın nasıl üye olunacagını ismi paypay olsada sorun yok :D komik demi[signature][hline]KO dünyasında gözlerini açtı o savaşmak için doğmuştu.DELIDUMRUL adını aldı kendine namına yakışırdı dürüsttü saygı duyulurdu kinciydi ama savaşçıydı.el morad diyarı dar gelirdi ona ve bir gün bir HAİN BİR TURK tarafından arkasından vuruldu.VE DELIDUMRUL OZAMAN ALLAHA KARŞI ÇIKTI.VE ÖLDÜ.ZATOİCHİ küçük kardeşi onun namını devam ettirecek.o bir kör.ama görenlerden daha iyi görüyor.onu aynı usta eğitiyor.ve onu kahpe TURK lerden koruyacağına and içti. www.forever-isc.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 bilen varmı paypaya üyeliği ?[signature][hline]KO dünyasında gözlerini açtı o savaşmak için doğmuştu.DELIDUMRUL adını aldı kendine namına yakışırdı dürüsttü saygı duyulurdu kinciydi ama savaşçıydı.el morad diyarı dar gelirdi ona ve bir gün bir HAİN BİR TURK tarafından arkasından vuruldu.VE DELIDUMRUL OZAMAN ALLAHA KARŞI ÇIKTI.VE ÖLDÜ.ZATOİCHİ küçük kardeşi onun namını devam ettirecek.o bir kör.ama görenlerden daha iyi görüyor.onu aynı usta eğitiyor.ve onu kahpe TURK lerden koruyacağına and içti. www.forever-isc.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glorious34 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 lvl 20 den aşağı olanlar bronze pre alamıyomu? böyle yazdı bende az önce (lvl 10 um) interesting !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 paypaya olmak zorda paypal kolay :D gidion simdi normal f11 e basıon oyunda ordan alıcam dion abi ben premıum sonra cıkıyor neyle alıcan yavrum die kresdi kartımı paypalmı paypayı secıon sonra orda uye olmak icin bişiller var oraya yardırıon gerekli şeyleri sonra maille gelıyor sifren onu kullanıp alıyorsun çok basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar