JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ben bişeyi mrk ediyorum resmi sitede adminler combo yasak deil fln diye yazılar yazmışlar peki bu macro yasakmı ? yani 9$ a gm ler satıyomuş, onlar sattıklarına göre yasak deil gibi geliyo bana ama size soruyorum yasakmı deilmi eğer yasak deilse archer macrosu bulabileceğim bi yer biliyomusunuz biraz önce bi site buldum ko la ilgili baya güzel bi site baya çok üyesi var site nerdeyse macro üzerine buffer macrosu fln koymuşlar ama archer yoktu bulamadım eğer yasak değilse sizdede varsa bana gönderebilirmisiniz???[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active)
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 GM lerin sattıklarını sana kısaca sayiim Macro Edit Char İtem Premium üyelik [daol bişi] ayakkabı Tişört Şapka Don Atlet yanlışsam lütfen :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yasak ve ben hiç bir yerden indirmemeni öneririm nerdeyse hepsi trojan vs içeriyor.(kullandım bişey olmadı diyenler level 50charla kullanırsanız bişey olmaz ama siz o chari kasip 62 yaptiginizda elinizden alıcaklardır)[signature][hline]
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 macro illegaldir yasaktır ama bu günlerde hatta bu 2 ay içinde hiç bir macro yapanın banlandıgını görmedim o kadar ss alıp yolladıgım halde adamları banlamadılar demekki legal artık legal olduguna inanmaya başladım her gün abys in veya hell in degişik katlarında macro yapan adamlar var hatta şu an hangi serverda olursanız olun gidin abysin en üst katlarına kadar gezin illa bi macro yapana rastlarsınız sonuç: ( sanırım artık legal) başka bişiy diyemiyorum[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 eskiden makro yapanların yanına güçlü canavar çekip öldürüyodum artık onuda yapamıyorum canavarlar geri kaçıyor.[signature][hline]
zzz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Aware3, 15 Eylül 2005 18:59 tarihinde demiş ki: GM lerin sattıklarını sana kısaca sayiim Macro Edit Char İtem Premium üyelik [daol bişi] ayakkabı Tişört Şapka Don Atlet yanlışsam lütfen :D :D:D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 size bişey anlatıcam dün başıma geldi hellin üst katlarına çıktım flame rock var bi tane human archer orada teker teker flame rock kesiyo arkasındada 2 tane healer gittim yanlarına oturdum biri oto heal veriyo archerda macro kullanarak flame rock kesiyo adam takır takır kesti aradan 30 saniye geçmedi flame rock kalmadı daha sanırım macro oldugu için adam direk bana döndü o kadar uzak mesafeden 5 li ok attı direk yerdeyim buffta yoktu bi 5 dakka bekledim orda bişiyler yazdım adamlar 1,2 dakka sonra cevap verdiler aynen böyle (kusura bakma yemege gitmiştik özür dileriz[signature][hline]Server: Diez------ Server:Ares ID: Diablo_Angel------iD: : DarKVaNe : Nation: Karus-----Nation: Karus Lvl: 5x-----Lvl: 5x np:6xxx-----Np 15xx :D Clan:InTouChaBl3-----Clan: fatal1ty
zzz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Diablo_Angel, 15 Eylül 2005 19:09 tarihinde demiş ki: size bişey anlatıcam dün başıma geldi hellin üst katlarına çıktım flame rock var bi tane human archer orada teker teker flame rock kesiyo arkasındada 2 tane healer gittim yanlarına oturdum biri oto heal veriyo archerda macro kullanarak flame rock kesiyo adam takır takır kesti aradan 30 saniye geçmedi flame rock kalmadı daha sanırım macro oldugu için adam direk bana döndü o kadar uzak mesafeden 5 li ok attı direk yerdeyim buffta yoktu bi 5 dakka bekledim orda bişiyler yazdım adamlar 1,2 dakka sonra cevap verdiler aynen böyle (kusura bakma yemege gitmiştik özür dileriz tmmda olay hell abyss de ta kaçıncı katta yani kim görcek? yani göze batmaz tabiki normal o yüzden ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
BlackBox1 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Diablo_Angel, 15 Eylül 2005 19:09 tarihinde demiş ki: size bişey anlatıcam dün başıma geldi hellin üst katlarına çıktım flame rock var bi tane human archer orada teker teker flame rock kesiyo arkasındada 2 tane healer gittim yanlarına oturdum biri oto heal veriyo archerda macro kullanarak flame rock kesiyo adam takır takır kesti aradan 30 saniye geçmedi flame rock kalmadı daha sanırım macro oldugu için adam direk bana döndü o kadar uzak mesafeden 5 li ok attı direk yerdeyim buffta yoktu bi 5 dakka bekledim orda bişiyler yazdım adamlar 1,2 dakka sonra cevap verdiler aynen böyle (kusura bakma yemege gitmiştik özür dileriz Yemeğe gittik özür dileriz :):) En azından nazik macrocular , genelde ana avrat düz gidiyorlar yaklaşırsan (Fraps korkusu)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:81xxx
Eskarina Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Macro nedir diye sorsam çok bu ayıp etmiş olurum aceba?
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Macro Sen bilg. başında deilken oto kasar gibi bişey :D kendi kendine vuruyor canavarlara böyle bişi işte :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 peki elinde archer macrosu olan varmı zaten lvl 60 ım abyss için fln da istemiyorum cypherda aççam bi tane deniycem biraz işte goblinde abysste fln denemeler için istiyorum elinde olan varmı archer macrosu[signature][hline]Diez~TrueBanana~Berserker-Hero (Sold) Beramus~JustGiveMeUrNp~Arch Mage (Sold) Beramus~:Sacrifice:~Kasar Hood (Active)
holigun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 yap ya etik metik bişey kalmadı yuvarla gitsin her türlü hileyi yap:Dşaka yaptım sen hiç bişey kullanma takıl öle[signature][hline]nick:yocas level:34 race:assasin np:380 clan:yok
zzz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: JustGiveMeUrNp, 15 Eylül 2005 20:23 tarihinde demiş ki: peki elinde archer macrosu olan varmı zaten lvl 60 ım abyss için fln da istemiyorum cypherda aççam bi tane deniycem biraz işte goblinde abysste fln denemeler için istiyorum elinde olan varmı archer macrosu Bende 3 4tane war kullanıom ama japkoda ... uskoda hackshield war kullanılmıo...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
Öne çıkan mesajlar