shapshal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Static-x , Iced Earth , Grave Digger , Overkill , Pentagram(mezarkabul) , Orphaned Land posterleri arıyorum,bulabileceğim biyerler var mıdır istanbulda?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Kadıkoy de bulabilirsin tam emin degilim ama.[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 40 Duelist-mxo Helcaraxe lvl 14 troll Hunter-wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bu arada atlas pasajından bahsedilmiş diğer topiclerde,orda bunları bulabilir miyim,pasaj nerdedir tam olarak?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Pentagram(mezarkabul) var 10 ytlye satarım[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere nerde ararsın beni gezer iken üstümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: kingpelvis, 12 Eylül 2005 19:30 tarihinde demiş ki: Pentagram(mezarkabul) var 10 ytlye satarım Bedavaya veriyim sana shapshal. Konserden araklamıştık baya büyük bişey.. eskiyip tozlanmasın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 yazmadan edemicem çok küçük bi alakası var ama " dey tuk ar caabs " annayan annadı.[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 hem konuyu upliyim hem de listeye megadethi ekliym.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 kadıköy atlas "kime sorsan gösterir"[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Bizim arkadaş satıyordu böyle posterlerden... 50*70cm hepsi, 20 ile 25YTL arasında... Almak istersen mailini veririm, Kadıköy'de dükkanı var zaten...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: Mum_Chamber, 14 Eylül 2005 21:32 tarihinde demiş ki: kadıköy atlas "kime sorsan gösterir" nerdedir tam olarak? yani kadıköy geniş yer en azından ne civardadır onu örenelim de abuk subuk yerlerde sormayalım :)[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar