Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Diğer topik ikisini birden kapsıyordu. Bu sadece kayıp naaş için. Evet arkadaşlar okuyanınız var mı? Düşünceleriniz neler? Ben dün aldım ve bugün okuyup bitirdim.Gerçekten metal fırtına dan daha iyi olmuş hiç olmazsa savaş falan pek yoktu. Ben çok beğendim.[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Normalde okumadan kitap hakkında yorum yapmak çok sinir bozucu ve yanlış bulduğum bir şeydir. Ancak bu kitabı istisnadan sayıp aşağılayacağım sanırım. Böyle bir kurgu nasıl yapılır ya? Böyle bir saçmalık... nasıl bu kadar satar?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2005 kitabı okuyup yorum yapsak ben bugun itibriyle iki metal fırtına-2 kitabınıda alıp okudum ve bana hos bır gun gecırdıler daha fazlasınıda beklemıyordum zaten bu kıtaplardan tek dıyecem en azından ılk kıtapa gore bıraz daha iyi geldıler bana kurgusunu konusmayalım bence hayal etmıs yazmıs adamlar illaki olması mı lazım boyle seylerın?[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 said: Antimodes52, 01 Eylül 2005 00:19 tarihinde demiş ki: Normalde okumadan kitap hakkında yorum yapmak çok sinir bozucu ve yanlış bulduğum bir şeydir. Ancak bu kitabı istisnadan sayıp aşağılayacağım sanırım. Böyle bir kurgu nasıl yapılır ya? Böyle bir saçmalık... nasıl bu kadar satar? İşte senin gibi zihniyetler gürültü çıkarıyor hep. Yazarlar Star televizyonunda bir programa katılmıştı. Orada böyle bir salak çıkıp küfür etmişti okumadan bunlara. Okuda gel canım hadeee. Adam gibi yorum yapın beğensenizde beğenmesenizde.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 baya güzel bi kitap yeni bitirdim.. valla iyi yazmış adam helal diğerine başladım şimdi kurtuluş ismi[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^) Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 bi kaç gün içinde başlicam. ilki güzel gibiydi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Senin ona salak demen seni haklıyken haksız konuma düşürür yapma... [Bu mesaj Anodhen tarafından 15 Eylül 2005 14:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 birincisi gibi bu da. ama bu sefer bilimkurgu olayını abartmışlar gibime geldi. politikadan çok uzayyolu olmuş, yok klonlamalar, insan küçültmeler vs.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar