Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 İki hafta kadar önce (sanırım 3 Eylül günüydü)üniversite istediği Isparta'ya kan tahlili için gitmiştik. Hepatit testleri yaptıracaktık. Biraz uğraştırsa da yaptırdık neyse. Öğleden sonra çarşıdayız dolaşıyoruz ailecek bir baktık Süleyman Demirel heykelinin orada Kızılay'ın kan alma aracı var. Babamla kan verelim dedik. Neyse herşey çok güzel mutluyuz falan. sonra sonuçları aldık. Üniversiteye sonuçları verdiğimizde bize birşey demediler. Önceki gün bir zarf gelmiş kızılaydan benim adıma. Kağıtta "HbsAg testiniz pozitif çıkmıştır, yeniden test yaptırınız, bu süre içinde kan vermeyiniz" falan filan yazıyordu. Dün sordu babam hepatit-b ile ilgili birşeymiş bu HbsAg. Babam sordu "Biz aynı gün sabah tahlil yaptırdığımızda bir sorun çıkmamıştı" diye. Hastanede veya kendi laboratuvarlarında bir hata yapılmış olabilirmiş. Bugün bir daha test yaptıracam bakalım ne olacak? Uff korkuyom biraz :([signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim Ağır ağır, yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 korkma bazen hepatit b pozitif cıkıyor ama taşıyıcı oluyosun hasta olmuyosun yani hiçbi sorun olmuyor.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Babam Hepatit B olmus gencliginde ama hastaligi atlatmis su an bagisik. Ayrica kardesimin bi testinde de aptal devlet hastanesi Hepatit B hastasisiniz dedi, bi daha kontrol ettirdik düzgün cikti ama o sirada hic yere sinir oldu. Gecmis olsun, umarim kötü bi durum yoktur.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 öyle kolay değil bulaşması mrk etme yanlış olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bidahakan verdim bakalım ne çıkacak sonuç. Zaten şu 20 gündür filan kan verip duruyorum kollarım folloş oldu.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim Ağır ağır, yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 tedavisi olan bir şeyse kendini o kadar da üzme ya half cow. geçmiş olsun.[signature][hline] tearsofnyx.blogspot.com/ [Bu mesaj Aurora tarafından 15 Eylül 2005 10:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Hiç devlet hastanesinde muayene (nasıl yazılıyo lan o) olmadım ama mesela yattıgınınızda pra geçirmek için slak salak şeyler yaptırıyolar annem her boku bildiii için onu yaptırmak lzm bunu yaptırmak lzmdı erken annem(2. sınıfta böbrek hastalıgı geçrimiştim 6-7 ay sürmüştü tedavi ordan annem her şeyi biliyo birazdan merakldıır :)) atlayıp hayır sadece bunu yaptırdıgınzdada çıkıo diye atlayıp göt etmişti ben uzandıgım yerden kopmuştum :D[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Bugün bi tahlil daha yaptırdım, sonucu aldım, negatif çıktı. :-) Sevindirik oldum. :tebrikz: Sağolun arkadaşlar[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... turambarturin, 14 Eylül 2005 18:32 tarihinde demiş ki: küçükkene zihinden problemler diye kitaplar vardı sarı sarı bilen bilir,neyse işte o kitapların 5. sınıf zihinden problemleri tuvalette bitirmiştim Ağır ağır, yavaş yavaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 eh iyi bakalım hadi geçmiş olsun.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gecmiş olsun:)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar